Chet Bakerstraat 11 - Amsterdam

Price   € 575.000 k.k.  

Archive

Description

Chet Bakerstraat 11

Ruim, licht en instapklaar vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 142 m², een zonnig terras van 11 m² en twee privé parkeerplaatsen.

Het appartementencomplex New Orleans, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 1992 gebouwd. Uiterst zorgvuldig onderhouden door een actief bestuur van een overzichtelijke vereniging van eigenaars, bestaande uit 16 leden. Zo heeft het gebouw een lift, een keurig onderhouden tuin rondom en houdt men de staat van het gebouw nauwlettend in de gaten.

De zogenaamde Jazz wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en daarnaast een goede verbinding met bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol. Metrostation Henk Sneevlietweg is praktisch om de hoek. Tram en bus vervoeren u anderzijds binnen circa 20 minuten naar de binnenstad. Het nabijgelegen Belgiëplein heeft een ruim aanbod aan winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Voor de nodige ontspanning is de nabijgelegen Nieuwe Meer met aansluitend Park de Oeverlanden ideaal.

De indeling van de woning is als volgt;

De afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau biedt toegang tot de lift die u naar de tweede etage brengt. Op deze etage treft u een overloop waar slechts drie appartement aan gelegen zijn. Entree van de woning wordt gevolgd door een ruime hal met garderode en separaat toilet. Afzonderlijk is er een kast met opstelplaats van de CV en aanvullende boiler.

Aan het eind van de hal betreedt u de lichte woonkamer met toegang tot het ruime terras dat op het zuiden gelegen is. Vanaf dit terras heeft u heeft u een weids en groen uitzicht over de buurt.
De keuken is in halfopen verbinding met de woonkamer en is in hoekopstelling geplaatst. Diverse inbouwapparatuur is hierin verwerkt. Deze keuken geeft voldoende ruimte aan ook nog een eettafel. Vanuit de keuken is er een aparte bijkeuken toegankelijk alwaar de opstelplaats voor de wasmachine en droger en tevens vaste voorraadkasten.

De drie ruime slaapkamers zijn aan de oostzijde van het gebouw gesitueerd en allen te bereiken vanuit de hal. In het midden van het appartement treft u de badkamer die voorzien is van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet. Afzonderlijk is er een tweede badkamer die voorzien is van een douche en wastafel.

Door het gehele appartement ligt een houten parket vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel en extra boiler.

Op de begane grond van het complex beschikt het appartement over een berging van 5 m². Voor het parkeren van de auto is er een parkeerplaats in de afgesloten garage onder het gebouw alsmede een vaste plek op het terrein direct naast het complex.

Zeer actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars (16 leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 282,08. De administratie wordt thans gevoerd door Van der Linden Vastgoedmanagement B.V.. Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (eigendom bij de gemeente Amsterdam) waarbij de huidige jaarcanon € 2.904,53 (woning en parkeerplaats) bedraagt. Het huidige tijdvak loopt tot 1 december 2040 waarbij de Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1966 van toepassing zijn.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 142 m²
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam, huidige jaarcanon € 2.904,53. Het huidige tijdvak loopt tot 1 december 2040. AB 1966 van toepassing;
- Actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 282,08;
- Voorzien van onlangs geheel vernieuwde lift;
- Ruime berging in de onderbouw;
- Twee parkeerplaatsen (waaronder 1 onder het gebouw in de afgesloten garage)

Details

Price
€ 575.000 k.k.
Status
Archive
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1993
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
142m²
Volume
430m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Lift

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating, Electric boiler owned

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Chet Bakerstraat 11", "zipCode": "1066 GK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3446015, "lng": 4.8247256 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie