Chet Bakerstraat 53 - Amsterdam

Price   € 469.000 k.k.  

Sold

Description

Chet Bakerstraat 53
“Hij zingt zoals hij speelt,” een veel gebruikte uitspraak over de jazztrompettist Chet Baker. De mogelijkheid wordt u nu geboden om – met op de achtergrond de melancholieke klanken van deze zoetgevooisde artiest – te genieten van een weids en rustig uitzicht vanaf het zonnige terras aan de Chet Bakerstraat.

Het appartementencomplex Louisiana, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 1992 gebouwd. Uiterst zorgvuldig onderhouden door een actief bestuur van een overzichtelijke vereniging van eigenaars, bestaande uit 19 leden. Zo heeft het gebouw een beveiligde lift, een keurig onderhouden tuin rondom en houdt men de staat van het gebouw nauwlettend in de gaten.

Deze zogenaamde Jazz wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en daarnaast een goede verbinding met bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol. Metrostation Henk Sneevlietweg is praktisch om de hoek. Tram en bus vervoeren u anderzijds binnen circa 20 minuten naar de binnenstad. Het nabijgelegen Belgiëplein heeft een ruim aanbod aan winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Voor de nodige ontspanning of het uitlaten van de hond is de nabijgelegen Nieuwe Meer met aansluitend Park de Oeverlanden ideaal.

De indeling van de woning is als volgt;

De afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau biedt toegang tot de lift die u naar de vierde etage brengt. Op deze etage treft u een portiek waar slechts drie appartement aan gelegen zijn. Entree van de woning wordt gevolgd door een ruime hal met garderode en separaat toilet. Daarnaast is een separate kast met opstelplaats van de CV en mechanische ventilatie.

Aan het eind van de hal betreedt u de lichte woonkamer met toegang tot het ruime terras dat op het zuiden gelegen is. Doordat deze bouwlaag hoger is dan de bebouwing aan de overzijde van de straat, heeft u een weids en groen uitzicht.
De keuken is in halfopen verbinding met de woonkamer en is in hoekopstelling geplaatst. Hierdoor geeft deze keuken voldoende ruimte aan ook nog een eettafel. Daarnaast is er een aparte bijkeuken alwaar de opstelplaats voor de wasmachine en droger met voldoende ruimte voor voorraadkasten. De bijkeuken is toegankelijk vanuit zowel de hal als de keuken.

De drie slaapkamers zijn aan de westzijde van het gebouw gesitueerd en allen te bereiken vanuit de hal. In het midden van het appartement treft u de badkamer die voorzien is van een ligbad, separate douche, wastafel met meubel en een tweede toilet.

Door het gehele appartement ligt een houten planken vloer (Merbau). Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Zeer actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars (19 leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 219,22. De administratie wordt thans nog in eigen beheer gevoerd. Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (eigendom bij de gemeente Amsterdam) waarbij de canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak, zijnde 1 december 2040.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 130 m2;
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam, canon is afgekocht tot het eind van het huidige tijdvak, zijnde 1 december 2040;
- Actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 219,22;
- Beveiligde lift alsmede video-intercom;
- Ruime berging in de onderbouw.

Details

Price
€ 469.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1993
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
128m²
Volume
320m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Elevator, Sliding door

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Video

Location

[ { "address": "Chet Bakerstraat 53", "zipCode": "1066 GH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3447308, "lng": 4.8254577 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?