Churchill-laan 27 A 3 - Amsterdam

Price   € 535.000 k.k.  

Sold

Description

Churchill-laan 27 A 3, 1078 DD Amsterdam

Ruim bovenhuis verdeeld over anderhalve verdieping met een woonoppervlakte van 138 m2 en een eigen opgang vanaf de straatzijde!

Als onderdeel van het door H.P. Berlage uitgeschreven Plan Zuid, is dit Hilwiscomplex naar architect J.F. Staal een mooi visitekaartje voor de Rivierenbuurt. De markante bouw zorgt voor ruim opgezette appartementen. Gunstig gelegen in stadsdeel Zuid met op korte afstand in de Rijnstraat een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden in de directe omgeving. Het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur. De ringweg A-10 is binnen enkele autominuten bereikbaar.

De indeling van het bovenhuis is als volgt;

Na een hardstenen buitentrap bereikt u de eigen opgang vanaf de eerste verdieping. Bij binnenkomst op de derde verdieping heeft u entree in een ruime hal die aan de voorzijde toegang geeft tot een woonkamer en suite die over de gehele breedte van de woning is gesitueerd. Deze woonkamer is eenvoudig te scheiden waardoor er een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.
Aan de achterzijde van de verdieping zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd met daar tussenin een eenvoudige keuken. De linker slaapkamer alsmede de keuken geven toegang tot het balkon dat op het zuiden gelegen is.
De nette badkamer is in het midden van de verdieping geplaatst en is voorzien van twee douches, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is separaat.

Middels een interne trap bereikt u de vierde verdieping alwaar nog eens twee slaapkamers te vinden zijn. De grootste heeft tevens een inbouwkast.

Bij elkaar opgeteld kan dit bovenhuis dus bestaan uit vijf slaapkamers en een woonkamer waardoor bewoning door meerdere personen mogelijk is.

Het appartement maakt onderdeel uit van de actieve vereniging van eigenaars "De Roos" die beheerd wordt door Newomij. De maandelijkse servicekosten bedragen € 143,86. Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. De huidige canon is afgekocht is afgekocht tot 1 maart 2055.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 138 m2
- Gemeentelijke erfpacht, canon afgekocht tot 1 maart 2055
- Maandelijkse servicekosten: € 143,86
- Gemeentelijk monument

Graag verwelkom wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 535.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
138m²
Volume
365m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Churchill-laan 27", "zipCode": "1078 DD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3463237, "lng": 4.901047 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?