Columbusplein 8 3 - Amsterdam

Price   € 1.200 p.m. ex.  

Rented

Description

Columbusplein 8-3

Thans bieden wij dit 4-kamer appartement aan gelegen in Amsterdam West. Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk nabij de welbekende Kinkerstraat, waar verschillende winkels gevestigd zijn. Op loopafstand bevindt zich tevens het Rembrandt Park.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement. Bij binnenkomst staat u in de hal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime en lichte woonkamer. Daarnaast is een direct toegankelijke zijkamer gelegen, die u perfect kan gebruiken als studiekamer.

De keuken is gelegen tussen de twee slaapkamers. Het is een eenvoudige keuken met een 4-pits gascomfort. De koelkast en wasmachine kunnen hier geplaatst worden.

In het appartement bevinden zich twee slaapkamers die beide toegang bieden tot het balkon.
De badkamer is te bereiken middels één van deze twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is er nog een separaat toilet.

Ligging:
Het appartement ligt vlakbij de Postjesweg, waar vandaan op verschillende lijnen van het Openbaar Vervoer gestapt kan worden. Zo kunt u hier op tram 17 stappen die vanuit Amsterdam Centraal naar Osdorp rijdt.

Bijzonderheden:
- Huurprijs €1.200,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom ;
- Servicekosten €15,-
- Badkamer bereikbaar via slaapkamer en niet vanuit hal;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.200 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
49m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Columbusplein 8", "zipCode": "1057 TZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.366127, "lng": 4.8557995 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?