Cornelis van Alkemadestraat 31 - Amsterdam

Price   € 439.000 k.k.  

Sold

Description

Cornelis van Alkemadestraat 31

Ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van 130 m2 alsmede een voor- en zonnige achtertuin van circa 50 m2.

Gelegen in een rustig deel van Slotervaart, op korte afstand van het Sloterpark en de Sloterplas voor de nodige ontspanning. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Aan de Johan Huizingalaan en het Sierplein treft u een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen.

De woning bevindt zich in een eenvoudige staat en dient naar huidige maatstaven gemoderniseerd te worden. Dit geeft u voldoende ruimte om er een geheel eigen inbreng in te geven en naar eigen smaak te verbouwen.

De indeling van het woonhuis is als volgt;

Middels de voortuin toegang tot de woning. Entree gevolgd door de vestibule met meterkast en toegang tot de interne berging. Na de tochtportaal de hal met separaat toilet en trapkast. Lichte woonkamer over de volledige diepte met aan de achterzijde toegang tot de tuin die op het zuiden gelegen is. Aan de achterzijde, vanuit de hal toegankelijk bevindt zich de eenvoudige keuken waar tevens een toegang tot de tuin bevindt.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, waarvan een toegang geeft tot een balkon. Aan de straatzijde bevindt zich de badkamer met ruimte voor een ligbad/ douche, toilet en wastafel. Thans is hier tevens de aansluiting voor de wasmachine.
Op de tweede verdieping is er een ruime slaapkamer met extra zijkamer. Vanuit de ruime slaapkamer is er een dakterras toegankelijk.

Het woonhuis is belast met gemeentelijke erfpacht. Huidige tijdvak loopt tot 16 oktober 2030. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1937 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing waardoor de jaarcanon van € 133,86 een vaste jaarlijkse canon betreft tot het einde van het huidige tijdvak.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 130 m2;
- Perceeloppervlakte: 102 m;
- Diverse indeling- en uitbreidingsmogelijkheden;
- Dakterras alsmede voor- en zonnige achtertuin;
- Gemeentelijke erfpacht. AB 1937, huidige canon € 133,86
- Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen waaronder tevens begrepen de ouderdomsclausule alsmede de niet bewoningclausule.

Graag ontvangen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak tot bezichtiging.

Details

Price
€ 439.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1956
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
130m²
Plot surface
102m²
Other surface
3m²
Volume
353m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
3

Energy

Isolation
Insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
South, 46m², 578×800cm

Location

[ { "address": "Cornelis van Alkemadestraat 31", "zipCode": "1065 AA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3611028, "lng": 4.8265717 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?