Courbetstraat 9 III - Amsterdam

Price   € 649.000 k.k.  

Sold

Description

In het geliefde Amsterdam Zuid ligt op de derde verdieping dit voormalige vierkamerappartement van 90m², alsmede een separate zolderkamer van 10 m² op de 4e verdieping welke met een lift bereikbaar zijn. Om de hoek, aan de Stadionkade, kunt u een bootje aanleggen.

De Courbetstraat is een rustige straat met brede stoepen en mooie bomen. Het is een aangename woonomgeving gelegen in Amsterdam Zuid, nabij het Minervaplein en Beethovenstraat. Door alle voorzieningen en de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, station Zuid en het centrum maken de Courbetstraat een aantrekkelijke locatie in Zuid. Diverse winkel- en horecavoorzieningen treft u onder meer aan op de Beethovenstraat, het Olympiaplein, het Groot-Gelderlandplein en de Cornelis Schuytstraat. Verder zijn er in de directe omgeving veel sportvoorzieningen, goede (internationale) scholen en kinderopvang. Tevens ligt het Beatrixpark op loopafstand.

Parkeren is in deze buurt nog (relatief) makkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en u kunt twee parkeervergunningen aanvragen (conform informatie Cition).

Indeling:
Entree, ruime woonkeuken aan de voorzijde van het appartement met balkon. De keuken heeft een klassieke uitstraling en is voorzien van moderne inbouwapparatuur en een zwart aanrechtblad.

Een royale hal geeft toegang tot de beide slaapvertrekken en het separate toilet. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot het ruime balkon op het zuiden, waar u de hele dag zon heeft.
Vanuit de grote slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad en wastafel.

Op de vierde verdieping, makkelijk bereikbaar door de aanwezige lift, is een zolderkamer gelegen van 10m². Voor gemeenschappelijk gebruik is er op deze verdieping ook een separate douche en toilet aanwezig. Op de vijfde verdieping is een berging gelegen van 2m².

Bijzonderheden:

- Lift aanwezig.
- blokverwarmingsinstallatie via de VvE.
- Servicekosten zijn € 437,42 per maand (inclusief voorschot stookkosten).
- Professioneel beheerde VvE.
- De woning is gelegen op erfpacht. De canon is € 1.688,97 per jaar (fiscaal aftrekbaar).
- Voortdurende erfpachtvoorwaarden 2000.
- Woonoppervlakte op de derde verdieping is 90 m².
- Kamer op de vierde etage is 10 m² met gemeenschappelijke douche en toilet.
- Oplevering kan snel.

Details

Price
€ 649.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
100m²
Volume
251m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Energy label
G
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Sheltered location
Balcony
Yes

Garage

Video

Location

[ { "address": "Courbetstraat 9", "zipCode": "1077 ZP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3450421, "lng": 4.8706934 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?