Cruquiuskade 231 - Amsterdam

Price   € 599.000 k.k.  

Sold

Description

Cruquiuskade 231 te Amsterdam

Een prachtig, hoogwaardig afgewerkt en zeer licht appartement met lift gelegen tussen het Oostelijk Havengebied en het einde van de grachtengordel.

Vanuit deze prachtige woning van 112m2 staat u binnen enkele minuten in hartje Centrum Amsterdam, het Oosterpark, op de levendige Dappermarkt en nog veel meer. Het betreft een appartementsrecht op eigen grond.

Dit goed ingedeelde appartementsrecht is verdeeld over twee bouwlagen en beschikt thans over twee goede slaapkamers, een fraaie badkamer met ligbad, toilet en wastafel, alsmede een zeer ruime woonkamer, een ingebouwde serre van ruim 10m2 en separate eetkamer met toegang tot het balkon.

Mede door een handige bouwkundige aanpassingen is de keuken, voorzien van recent vervangen (2016) inbouwapparatuur, vergroot en creëert een extra daklichtkoepel een aangename en lichte sfeer. Het gebouw is voorzien van een lift en de woning beschikt over een berging en garage in de onderbouw. Er is een goed functionerende VvE, met een professionele administrateur.
Het appartementencomplex CRUQUIUSKADE maakt deel uit van Het Funen, een aantrekkelijk woon-/ werkgebied met veel aandacht voor architectuur en groenvoorzieningen. Bij de VvE Cruquiuskade horen alle huisnummers aan de Cruquiuskade vanaf de molen gezien tot aan de grote onderdoorgang bij het kantoor van de aanwezige huismeester.
De stallingskelder voor de auto`s is een aparte vereniging. De servicekosten zijn tijdelijk verhoogd.

Ligging;
Het Funenpark is een groene, autovrije en kindvriendelijke omgeving en kent prachtige en unieke woongebouwen. Het vormt samen met het groen een levendig stadspark. ?Aan het park grenzen: een basisschool, BSO, Crèche en grote Speeltuin. Heerlijk ‘s Ochtends met de kinderen wandelen door het park naar de School/Crèche. Pure luxe...
Heeft u een boot? Dan kunt U eventueel uw boot voor de deur aanmeren in het water van de Nieuwe Vaart. De afwerking van het gehele Funen gebied is met oog voor detail ontworpen en zelfs onderscheiden met de designprijs voor openbare ruimte.
Naast alle nabijgelegen voorzieningen die de binnenstad rijk is treft u op loopafstand gelegen een aantal unieke horecavoorzieningen. Zoals eetcafé Langendijk, restaurant Pompstation en Brouwerij 't IJ. ??Door de ligging tussen NS-stations Muiderpoort en Amsterdam Centraal is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer perfect (bushalte lijn 22 voor de deur). CS Amsterdam is 10 min met de bus. Door de ligging nabij de IJtunnel, de Pietheintunnel en de Amsterdamsebrug bent u slechts enkele minuten verwijderd van de ring A10.

Kenmerken en bijzonderheden;
. Gelegen op eigen grond (geen erfpacht)
· Bouwjaar 2005
· Eigen parkeerplek in de kelder
· Een ruime berging (7 m²)
· Verwarmd door middel van een HR-combiketel uit 2004
· Mechanische ventilatie
· Balkon van 7 m2
· NEN 2580 meet certificaat aanwezig
· Voorlopig energielabel B
· Servicekosten € 240,00 per maand (tijdelijk verhoogd)
· Professionele VvE beheerder met huismeester
· Extra Fietsenstalling


Graag verwelkomen wij u ter plaatsen om u te late kennis maken met een prachtig stukje Amsterdam.

Details

Price
€ 599.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
2005
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Elderly accessible, Special needs accessible

Surface and volume

Living surface
112m²
Volume
284m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv, Elevator

Energy

Energy label
B
Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Near waterway
Balcony
Yes
Garden
Terrace
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Cruquiuskade 231", "zipCode": "1018 AM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3676879, "lng": 4.9304721 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?