Curacaostraat 131 3 - Amsterdam

Price   € 1.200 p.m. ex.  

Rented

Description

Curacaostraat 131-3

Omgeving
Deze lichte woning is gelegen in een rustige buurt van stadsdeel West, nabij het Vondelpark en het Rembrandtpark. Op de Overtoom, het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg zijn diverse leuke restaurants en cafés en er is een gevarieerd winkelaanbod.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst staat u in de gang, welke alle ruimtes met elkaar verbindt. Aan de voorzijde strekt de woonkamer over de gehele breedte van de woning. Het is een ruime lichte woonkamer, waar men gemakkelijk een zithoek en eettafel kan plaatsen.

De keuken is gelegen aan de achterzijde. Het is een bescheiden keuken zonder apparatuur. Via de keuken kunt u het balkon bereiken.

Er is één ruime slaapkamer waar een tweepersoonsbed en een riante kast in past. U kunt via de slaapkamer tevens het balkon betreden.

De badkamer is eenvoudig met toilet en douche.

Ligging:
De woning ligt dicht bij de uitvalswegen van en naar Amsterdam. Door middel van tram- en busverbindingen is de woning met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, de haltes van het OV bevinden zich om de hoek op de Hoofdweg en op het Surinameplein

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.200,- per maand;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 24 maanden;

Details

Price
€ 1.200 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
47m²
Volume
131m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Curacaostraat 131", "zipCode": "1058 BV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3629271, "lng": 4.8517522 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?