Curacaostraat 69 -1 - Amsterdam

Price   € 300.000 k.k.  

Sold

Description

Curaçaostraat 69-1, Amsterdam

Goed onderhouden twee (voorheen drie) kamer appartement met een woonoppervlakte van 59 m2 en een bergruimte op zolder van 7 m2.

Omgeving
Deze lichte woning is gelegen in een rustige buurt van stadsdeel West, nabij het Vondelpark en het Rembrandtpark. Op de Overtoom, het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg zijn diverse leuke restaurants en cafés en er is een gevarieerd winkelaanbod.

De woning ligt dicht bij de uitvalswegen van en naar Amsterdam. Door middel van tram- en busverbindingen is de woning met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, de haltes van het OV bevinden zich om de hoek op de Hoofdweg en op het Surinameplein.

Indeling
Middels een keurig gemeenschappelijk trappenhuis bereikt men de entree van de woning op de eerste verdieping. Na de entree de hal met aan de straatzijde van het appartement de ruime en lichte L-vormige woonkamer met erker. Middels en-suite deuren met glas-in-lood ramen is de woonkamer afgescheiden van de ruime slaapkamer aan de achterzijde. Naast de slaapkamer is er een ruime keuken gesitueerd met losse apparatuur.
Vanuit zowel de keuken als de slaapkamer bereikt men het balkon dat op het westen gelegen is. De badkamer is in het midden van het appartement geplaatst en is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Op de zolderverdieping bevindt zich een separate berging van circa 7 m2 met wastafel.

Door de woning ligt een keurige houten vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Curaçaostraat 69-77 en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 104,67. Het appartement is gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 59 m2;
- Eigen grond!
- Professioneel beheerde Vereniging van Eigenaars, servicekosten € 104,67 per maand;
- Oplevering in overleg

Met een vrij eenvoudige ingreep is er een tweede slaapkamer te realiseren. Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 300.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
59m²
Volume
157m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Curacaostraat 69", "zipCode": "1058 BN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3609771, "lng": 4.8518386 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?