Da Costakade 145 C - Amsterdam

Price   € 529.000 k.k.  

Sold

Description

APPARTEMENT MET LIFT (1999), DA COSTAKADE 145 C te AMSTERDAM (OUD-WEST)

Dit zeer ruime 3-kamerappartement van 85 m2 met lift en inpandig balkon is fantastisch gelegen in Oud-West, op loopafstand van de Negen Straatjes.
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een modern appartementencomplex en biedt een prachtig vrij uitzicht over het water en een deel van Amsterdam Oud-West. In de onderbouw is een berging.

Locatie:
De woning is gelegen in het appartementencomplex “de Vinkhoek”, midden in het stadsdeel Amsterdam Oud-West, nabij de Nassaukade en de Kinkerstraat – een zeer centrale ligging ten opzichte van het Leidseplein, de Jordaan en de Ten Katemarkt. Verder zijn er diverse mogelijkheden tot het gebruik van openbaar vervoer en goede uitvalswegen naar de A10.

Indeling:
Entree, hal, twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, bergruimte met cv-ketel en wasmachineaansluiting en een mechanische ventilatie-unit, separaat toilet met fontein, badkamer voorzien van ligbad en wastafelmeubel en designradiator. Aan de voorzijde bevindt zich de L-vormige woonkamer met prachtig uitzicht over de stad en de Da Costakade. Vanuit de woonkamer bereikt u het ruime inpandige balkon en de fraaie keuken in een hoekopstelling.

In de onderbouw bevindt zich een berging én is er een gemeenschappelijke tuin van circa 375 m².

Erfpacht:
Op dit appartement zijn van toepassing de Algemene Bepalingen/erfpachtvoorwaarden van de gemeente Amsterdam 1994. De canon is afgekocht tot en met 31 oktober 2049.

LOCATIE:
De prachtige Da Costakade is een van de mooiste kades van Amsterdam en een van de prettigste om aan te wonen.
Aan de ene zijde wandelt u na vijfhonderd meter de Elandsgracht op die u naar de Jordaan, de grachten of de trendy Negen Straatjes leidt, vijfhonderd meter de andere kant op en u loopt zo de Ten Katemarkt op voor verse groenten, mooie kazen, geurige kruiden en knapperige broden. Het zojuist opgeleverde project “De Hallen” met diverse trendy horeca en uitgaansmogelijkheden ligt op een steenworp afstand.
De hoek van de Da Costakade en de Kinkerstraat ligt aan de rand van het centrum. Vanaf deze zeer centrale locatie bent u met tram 17 of op de fiets binnen het kwartier bij het Centraal Station. Naar het Vondelpark en het Leidseplein wandelt u in tien minuten. Kortom: een heerlijke woonlocatie!

BIJZONDERHEDEN:
- 3-kamerappartement.
- Goede staat van onderhoud.
- Gebouw met lift.
- Erfpacht afgekocht tot 31 oktober 2049.
- Hippe buurt, centraal gelegen.
- Servicekosten € 109,- per maand.
- Gezonde, kleine, actieve Vereniging van Eigenaars.
- Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Ruim inpandig balkon ( 6 m2) op het zuidwesten
- Woonoppervlakte 85 m2, er is een NEN2580 rapport beschikbaar

Gelegen aan de westzijde van de historische binnenstad van Amsterdam, in een hippe wijk van deze bruisende stad. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken!

Details

Price
€ 529.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 109
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1999
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Elderly accessible, Special needs accessible

Surface and volume

Living surface
85m²
Other surface
6m²
Volume
204m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Partial insulated glazing, Attached window, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2015, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Da Costakade 145", "zipCode": "1053 WT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3680346, "lng": 4.8738345 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?