Da Costastraat 16 -2 - Amsterdam

Price   € 1.695 p.m. ex.  

Rented

Description

Da Costastraat 16-2

Op uitstekende locatie gelegen in stadsdeel West aan een rustig plein, een speels en recent verbouwd driekamer appartement op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van circa 80 m2 met balkon.

Door de ligging direct aan het Da Costaplein maakt het uitzicht vanuit de woonkamer wijds. Met de De Clercqstraat om de hoek heeft dit appartement een uitstekende ligging en bevinden winkels en horecagelegenheden zich direct om de hoek. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer.

De indeling van het appartement is als volgt:

Door de hoekligging van het appartement is de indeling speels. Een keurig onderhouden trappenhuis brengt men tot de tweede verdieping. Na de entree de ruime hal met aan de straatzijde toegang tot twee slaapkamers. De nette badkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van een douche, dubbele wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet alsmede een bergkast bevinden zich tevens in de hal.

Aan het eind van de hal is de toegang tot de woonkamer die over de volledige diepte van de woning gelegen is. De woonkamer loopt aan de achterzijde door in de open keuken die voorzien is van een aantal inbouw apparatuur. Zowel aan de voor-/ als de achterzijde is er een balkon.

Door de woning ligt een keurige laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.695,- per maand
- Eigen aansluitingen voor gas/ water/ elektra
- Waarborgsom bedraagt twee maanden
- Minder geschikt voor delers

Details

Price
€ 1.695 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
215m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Da Costastraat 16", "zipCode": "1053 ZB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.370904, "lng": 4.8731345 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?