De Lairessestraat 14 02 - Amsterdam

Price   € 825.000 k.k.  

Sold

Description

De Lairessestraat 14-II Amsterdam Zuid Museumkwartier

In een van de statigste straten van Amsterdam ligt dit zeer ruime en sfeervolle bovenhuis van 132 m2.
Wilt u wonen in het bruisende museumkwartier, maar zich wel kunnen terugtrekken in een fraaie bovenwoning met balkon, dan is dit een woning die u beslist moet gaan zien!

Locatie:

De Lairessestraat verbindt het Valeriusplein met de Van Baerlestraat. Direct om de hoek van de woning ligt Het Concertgebouw, het Vondelpark, vele musea ’s, de Zdrmrkt, restaurants en vele gezellige terrasjes.
Kortom de omgeving van dit appartementsrecht is werkelijk fantastisch te noemen.
Het savoir vivre van wonen op een absolute toplocatie.

Omschrijving:

De karakteristieke voordeur biedt toegang tot het trappenhuis die naar het appartement op de tweede verdieping leidt.

Bij binnenkomst bevindt u zich in de ruime hal welke toegang geeft tot elke kamer in de woning. In de hal is een separaat toilet en ingebouwde opbergkast gesitueerd.
De fantastische ruime woonkamer loopt van voor tot achter en heeft veel behouden stijlelementen. Deze woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde een ruim balkon.
Het appartement heeft een mooie afmeting en prachtige hoge plafonds. De eenvoudige keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur; een 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Aan de keuken is een extra bergingsruimte gevestigd waar zich de was- en droogaansluiting bevindt. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en bad douche combinatie. Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan één ruime en een wat kleinere slaapkamer.


Bereikbaarheid:

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes in de straat) en via de diverse uitvalswegen (ring A 10). Parkeren kan in de straat middels het vergunningstelsel. Voor wachttijden adviseren wij aan de site van Cition te raadplegen.

Algemeen:

- Bouwjaar 1917
- Totale oppervlakte 132 m2 (meetrapport aanwezig)
- Ruim balkon van 6 m2
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Geweldige ligging in Oud-Zuid
- Voorzien van prachtige parketvloeren en authentieke details
- Centrale verwarming d.m.v. H.R. ketel
- Servicekosten VvE ca. € 100,00 per maand
- Erfpacht canon bedraagt € 301,43 per jaar huidige tijdvak loopt tot 30 juni 2038 (alg. bep. 2000, jaarlijkse indexatie)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Price
€ 825.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1918
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
132m²
Volume
430m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
D
Isolation
Partial insulated glazing, Attached window
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, In residental area, Sheltered location
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "De Lairessestraat 14", "zipCode": "1071 PA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3551326, "lng": 4.8767633 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?