Delflandplein 52 - Amsterdam

Price   € 1.575 p.m. ex.  

Rented

Description

Delflandplein 52

Thans bieden wij dit 4-kamer appartement te huur aan. Het appartement is gelegen aan het Delflandplein. Op nog geen 5 minuten fietsen ben je in het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum. Daarnaast ben je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje stadscentrum brengt en er zijn verscheidene bussen die je naar verschillende locaties kunnen brengen .

De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Slotervaart waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Indeling:
Dit is het meest luxe type appartement in het complex 'Delfstaete', rondom heb je prachtig uitzicht over Amsterdam en een balkon over de gehele breedte van het appartement gelegen op het zuiden. Een prachtig licht en ruim appartement.

Via de galerij komt u in de brede hal aan, wat de woning gelijk groots doet aanvoelen. Dit is een driekamer appartement en dat is te merken aan de ruime vertrekken. Het balkon is maar liefst ca. 16m2 groot en is gelegen op het Zuiden, waardoor je ’s zomers heerlijk op het balkon van de zon kunt genieten.
Er is een dichte keuken gelegen aan de voorzijde. Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de ruimte is groot genoeg om er eventueel nog een klein eetgedeelte in te maken. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers in het appartement. De hoofdslaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon. De badkamer en separate wc zijn te bereiken via de centrale hal. In de badkamer vind je een douche en wastafel.
Door de enorme raampartij rondom het gehele appartement is dit de ideale woning voor mensen die houden van het ‘penthouse’ gevoel.

De foto's zijn van een modelwoning. De woning is thans leeg. De servicekosten bedragen €135,00 per maand, waarvan €90,00 een voorschot op de stookkosten is.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs €1.475,- excl. G/W/L;
- Geschikt om te delen.

Details

Price
€ 1.575 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 135
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
1962
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
201m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Delflandplein 52", "zipCode": "1062 HS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3496071, "lng": 4.8399261 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?