Delflandplein 94 - Amsterdam

Price   € 1.560 p.m. ex.  

Rented

Description

Delflandplein 94

Thans bieden wij dit 4-kamer appartement te huur aan. Het appartement is gelegen aan het Delflandplein. Op nog geen 5 minuten fietsen ben je in het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum. Daarnaast ben je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje stadscentrum brengt en er zijn verscheidene bussen die je naar verschillende locaties kunnen brengen .

De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Slotervaart waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Indeling:
Via de galerij betreed je het appartement. Je staat in de centrale hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. Het is een heerlijk licht en ruim vierkamer appartement met een lichte laminaatvloer door het hele appartement.

Aan de voorzijde gelegen vind je de keuken. Het is een dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers en tevens is er een derde kamer die dienst kan doen als slaapkamer/studeerkamer. Er is een separate wc en de badkamer is bereikbaar vanuit twee kanten. Vanuit de gang en vanuit de slaapkamer.De badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Vanuit de woonkamer en slaapkamer kun je het balkon betreden die strekt over de gehele achterzijde van het appartement. De grote raampartij zorgt voor een heerlijk lichte woonkamer. Kortom, een appartement dat van alle ingrediënten is voorzien om prettig te wonen.

Dit type appartement bieden wij aan voor een huurprijs van €1.560,00 per maand excl. servicekosten.

De foto's zijn van een modelwoning. De woning is thans leeg. De servicekosten bedragen €135,00 per maand, waarvan €90,00 een voorschot op de stookkosten is.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs €1.560,- excl. G/W/L;
- Geschikt om te delen;

Details

Price
€ 1.560 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 135
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
1962
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
201m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Delflandplein 94", "zipCode": "1062 HT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3495892, "lng": 4.839941 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?