Den Texstraat 34 2 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Den Texstraat 34-2

Thans bieden wij dit driekamer appartement in de rustige Den Texstraat aan.

De Den Texstraat is een bijzondere straat in het hart van het Centrum. Het is niet voor niets één van de meest geliefde straten van Amsterdam: de Weteringbuurt heeft een dorps karakter terwijl het is gelegen tussen de Pijp en de Utrechtsestraat, met om de hoek de grachtengordel.

In de Den Texstraat komt enkel bestemmingsverkeer en het is er dus autoluw. Kinderen spelen er op straat of in de speeltuin gelegen aan het eind van de straat. In de directe omgeving vind je vele restaurantjes, afhaaltentjes, uitvalswegen en vanaf het dakterras kan je het Rijksmuseum bewonderen.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u in gelijk in de moderne keuken. Het is een strakke keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Het eetgedeelte van de woning bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Dit gedeelte is voorzien van eettafel en zes stoelen. Het is een lichte ruimte aangezien de openslaande deuren naar het balkon zich aan de achterzijde bevinden.

In het midden van het appartement is de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad/douche.

Aan de voorzijde van het appartement is het zitgedeelte gesitueerd. Tevens is hier al voorzien in het meubilair. Door de grote raampartijen is deze zitkamer ook voorzien van veel daglicht.

Naast het zitgedeelte, gelegen aan de voorzijde, vindt u de slaapkamer. Er is hier een tweepersoons bed geplaatst.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de geliefde Den Texstraat;
- Gemeubileerd;
- Huurprijs €1500,- per maand excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
73m²
Volume
204m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
French balkony, Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas Kompakt HR (2008, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Den Texstraat 34", "zipCode": "1017 ZB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3587283, "lng": 4.8948777 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?