Derde Helmersstraat 62 hs - Amsterdam

Price   € 1.495 p.m. ex.  

Rented

Description

Derde Helmersstraat 62 hs

In de populaire Helmersbuurt bieden wij dit tweekamer appartement aan. Het appartement is gelegen in een rustige straat. Het bekende Leidseplein met verschillende restaurants en uitgaansgelegenheden is op vijf minuten lopen van het appartement. Daarnaast is het prachtige Vondelpark op loopafstand gelegen.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de begane grond. Via de eigen entree bereikt u de woning met aan de voorzijde de woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een riante bank en eettafel.

Aan de achterzijde is de master bedroom gesitueerd. Middels de openslaande deuren bereikt u de tuin. In deze slaapkamer is tevens een wastafel met planchet.

Via de gang bereikt kunt u de badkamer die is voorzien van douche en wc. Daarnaast is er nog een aparte ruimte om de wasmachine te plaatsen.

De keuken is gelegen aan de achterzijde en ook vanuit hier kunt u in de tuin komen. Het is een nette, eenvoudige keuken, voorzien van inbouwkoelkast, combi-magnetron en gascomfort.

Op dit moment is de woning ingericht, maar deze wordt leeg opgeleverd.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.495,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Gelegen in een zeer populaire buurt;
- Tuin aan de achterzijde.

Details

Price
€ 1.495 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
170m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
20m², 550×360cm

Garage

Location

[ { "address": "Derde Helmersstraat 62", "zipCode": "1054 BK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3649829, "lng": 4.8758705 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?