Derde Kostverlorenkade 6 2 - Amsterdam

Price   € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Derde Kostverlorenkade 6 -2

Thans bieden wij dit 2-kamer appartement aan gelegen op de tweede verdieping. Het appartement ligt op loopafstand van de Overtoom en het prachtige Vondelpark. De raampartij aan de voorzijde zorgt voor veel licht in de woning en u heeft een prachtig uitzicht over het water.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u het appartement.
U staat gelijk in de woonkamer. Het is een ruime woonkamer die gemakkelijk is in te delen met een woon en eetgedeelte.

Er is een half open keuken, waarvandaan u tevens uitkijkt over het water. De keuken is voorzien van 4-pits gascomfort, afzuigkap en een groot aanrechtblad. Tevens zit er in de keuken de aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement heeft één ruime slaapkamer waar gemakkelijk een tweepersoonsbed en kledingkast in past.

Ligging:
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 1 stopt op loopafstand van de woning en brengt u zo naar de binnenstad en Centraal Station. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de ring A10.

Bijzonderheden:
- Aan het water
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Huurprijs €1.350,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.350 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1913
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Derde Kostverlorenkade 6", "zipCode": "1054 TN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.36098, "lng": 4.8575015 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?