Derde Kostverlorenkade 7 1 - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Derde Kostverlorenkade 7-1

Thans bieden wij dit recent gerenoveerd tweekamer appartement aan gelegen op de eerste verdieping. Het appartement ligt op loopafstand van de Overtoom en het prachtige Vondelpark. De raampartij aan de voorzijde zorgt voor veel licht in de woning en u heeft een prachtig uitzicht over het water.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement. Gestrekt over de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken gelegen. Vanaf hier heeft u door de vele ramen een prachtig uitzicht over het water.
De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Het appartement heeft één ruime slaapkamer. Ook vanuit deze kamer heeft u zicht op het water.

De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche en is tevens voorzien van inbouwspots.

Bijzonderheden:
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Kale huurprijs €1.300,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1913
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
126m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Clear view

Location

[ { "address": "Derde Kostverlorenkade 7", "zipCode": "1054 TN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3608953, "lng": 4.8574718 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?