Durgerdammerdijk 168 - Amsterdam

Price   € 775.000 k.k.  

Sold

Description

Durgerdammerdijk- wonen met vakantiegevoel-

Vrijstaand woonhuis van ca. 122 m2 op de dijk gelegen met vrij uitzicht over water en weilanden en op korte afstand van hartje Amsterdam!

Aan de voorzijde van het huis heeft u prachtig uitzicht over het IJmeer. Voor de deur kan een bootje aangemeerd worden en is er een strandje met zwemwater. Daarnaast treft op loopafstand het Vuurtoreneiland. Dit eiland, ook wel Fort Durgerdam, maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam, UNESCO-werelderfgoed.

Durgerdam is een dorp in Landelijk Noord, het dunbevolkte landelijke deel van het stadsdeel Amsterdam-Noord. Het voormalige vissersdorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht.

Dit woonhuis is door de huidige eigenaren in 1996 nieuw gebouwd en voorzien van een degelijke, volledig onderheide, dijkfundering.

Indeling:
U betreedt de dijkwoning via een entree op dijkniveau. Hier treft u de garderobe met aansluitend de woonkamer met open haard, die naar de achterzijde georiënteerd is. Naar de voorzijde loopt de woonkamer door in de open keuken van waaruit een weids uitzicht over het IJ. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een schuifpui het ruime terras waar plek is voor zowel een eettafel als een loungebank en kunt u met trap naar de tuin.

De verrassing van dit dijkhuis is dat er ook op tuinniveau een volwaardige verdieping is. Middels openslaande deuren loopt u vanuit de ruime slaapkamer de tuin in. Hier zijn reeds voorbereidingen getroffen voor een uitbouw.
Aan de voorzijde is er een ruime berging alwaar tevens de cv en opstelplaats voor de wasmachine en droger. In het midden van de verdieping is de sfeervolle badkamer gesitueerd welke voorzien is van Portugees tegelwerk alsmede een ligbad, separate douche en dubbele wastafel met meubel.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers elk aan een kant en met eigen kasten. Tussen de kamers in is vanaf de overloop een separaat toilet te bereiken.

In de tuin vindt u een schuur.

Algemeen:
• Uniek uitzicht zowel voor- als achter;
• Kindvriendelijk wonen, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving;
• Woonoppervlakte 122 m2, nen rapport aanwezig;
• Voorzien van dubbel glas;
• Perceeloppervlakte 215 m2;
• Eigen grond, géén erfpacht;
• Fundering voor uitbouw reeds aanwezig;
• Energielabel A
• Vraagprijs: € 775.000,- K.K.

Details

Price
€ 775.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Detached house
Build type
Existing
Build year
1997
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
122m²
Plot surface
215m²
Volume
284m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view, Sheltered location, Near waterway, Rural location
Garden
Backyard, Frontyard, Side garden
Backyard
Northwest, 113m², 750×1500cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Durgerdammerdijk 168", "zipCode": "1026 CK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3798204, "lng": 4.9975232 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?