Dusartstraat 57 hs - Amsterdam

Price   € 1.975 p.m. ex.  

Archive

Description

Dusartstraat 57-huis

Recent gerenoveerde benedenwoning, verdeeld over de begane grond en souterrain, met een woonoppervlakte van circa 100 m2. Tevens een tuin van circa 16 m2 op het zuidoosten.

Omgeving:
Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde en gezellige buurt ‘De Pijp’ in stadsdeel Zuid. Voor al uw (dagelijkse) boodschappen kunt u o.a. terecht op Cornelis Troostplein, de Albert Cuypmarkt, de Ceintuurbaan, en in de vele kleine winkelstraatjes in deze hippe en bruisende buurt. U vindt hier niet alleen alle denkbare winkels maar ook tal van goede restaurants, gezellige (eet)cafés en vele bekende hot spots. De woning ligt zeer centraal, binnen enkele (fiets)minuten bent u midden in het centrum van Amsterdam op het Museumplein of in het Vondelpark.

Op loopafstand vindt u goede verbindingen met het openbaar vervoer. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10.

De indeling van het appartement is als volgt:

Eigen entree aan de straatzijde, direct gevolgd door de woonkamer aan de straatzijde. Deze woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer aan de achterzijde die voorzien is van een moderne, open keuken met diverse inbouwapparatuur als een vijf pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Middels openslaande deuren bereikt men de tuin van circa 16 m2 die gelegen is op het zuidoosten.
In de hal met trap naar het souterrain is een separaat toilet met fonteintje.

In het souterrain zijn twee slaapkamers gerealiseerd die middels een glasplaat in het plafond direct daglicht binnenlaten. De moderne badkamer is aan de achterzijde gerealiseerd en is voorzien van een wastafel met meubel, ruime douche en een vrijhangend toilet. Naast een bergkast is er een aparte kast in de hal met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Op de begane grond is een keurige laminaat vloer gelegd. In het souterrain is er een gietvloer.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Neem voor het plannen van een bezichtiging gerust contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 1.975 p.m. ex.
Service charges
€ 35
Status
Archive
Acceptance
directly

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
100m²
Volume
275m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Southeast, 16m², 452×343cm

Location

[ { "address": "Dusartstraat 57", "zipCode": "1072 HP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3510228, "lng": 4.8893171 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?