Eerste Constantijn Huygensstraat 57 4 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Eerste Constantijn Huygensstraat 57-4

Op uitstekende locatie gelegen, net gerenoveerd driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 51 m2.

Het appartement is op de hoek met de Eerste Helmersstraat gelegen waardoor u vanuit de woonkamer een breed zicht heeft op de Constantijn Huygensstraat. Een ruim aanbod aan winkels en horeca, ook op de Overtoom. Meerdere tramverbindingen stoppen praktisch voor de deur waardoor het appartement een uitstekende bereikbaarheid heeft.

Ook het Vondelpark is op korte afstand gelegen voor de nodige ontspanning.

De indeling van het appartement is als volgt;

Na een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de vierde verdieping. Bij binnenkomst staat u gelijk in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, met o.a. een vaatwasser en een koelkast. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers. Daarnaast is er nog een separaat toilet en een badkamer voorzien van wastafel en douche.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode is twaalf maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Eigen aansluitingen voor gas/ elektra en water.

Huurprijs: € 1.500,- per maand

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1897
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
51m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2018, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Eerste Constantijn Huygensstraat 57", "zipCode": "1054 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.363565, "lng": 4.875032 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?