Eerste Helmersstraat 321 -2 - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Thans bieden wij aan dit ruime driekamer appartement op de tweede verdieping. Het appartement heeft een gunstige ligging in de Helmersbuurt en ligt op loopafstand van het bekende Vondelpark en de Overtoom.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis betreed je het appartement gelegen op de tweede verdieping. Je komt binnen in een hal met toegang tot het separaat toilet, slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer is aan het eind van de hal toegankelijk en is gesitueerd aan de straatzijde. Vanuit de woonkamer bereik je middels openslaande deuren het Frans balkon. Naast de woonkamer is de eenvoudige keuken met aansluiting voor de wasmachine.slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het pand. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon (Zuid/ zuidwesten) dat over de gehele breedte van de woning gelegen is.

In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd met wastafel en douche. Daarnaast is er nog een separaat toilet gelegen in de hal. Aan de voorkant van het appartement bevindt zich een Frans balkonnetje en aan de achterkant bevindt zich een groter balkon dat op het zuiden/ zuidwesten gelegen is. Op dit balkon is zon van 's ochtends tot ver in de middag.

Ligging
Het appartement ligt uiterst centraal in de Helmersbuurt. Op loopafstand vindt u het Vondelpark en de Overtoom waar diverse trams u naar verschillende uithoeken van Amsterdam brengen (lijn 1 naar Muiderpoort en Lelylaan; lijn 11 naar Amsterdam Centraal). Ook vindt u op de Overtoom een keur winkels voor de dagelijkse (Albert Heijn) en niet-dagelijkse boodschappen. Op de Baarsjesweg (loopafstand) zitten een Jumbo en Aldi. Daarnaast zijn het Leidseplein en NS Station Amsterdam Lelylaan minder dan 10 minuten fietsen. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de ring.

Vloer
Verhuurder zal voor ingang van de huurovereenkomst door het appartement een laminaat vloer leggen.

Bijzonderheden
- Huurprijs €1.400,- per maand excl., eigen aansluitingen voor Gas/ Water/ Elektra;
- 2 maanden borg;
- Minimale huurperiode 1 jaar.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1912
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
185m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
E
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Eerste Helmersstraat 321", "zipCode": "1054 ED", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3597563, "lng": 4.8607365 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?