Eerste Van der Helststraat 80 -1 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

Eerste van der Helststraat 80-1, 1072 NZ Amsterdam

Midden in de bruisende Amsterdamse Pijp en aan de rand van het Sarphatipark bieden wij vierkamer appartement aan. Het Sarphatipark is een prachtig stadspark waar menig bewoner van de Pijp regelmatig te vinden is. In het park staat het rijksmonument ter nagedachtenis van stedenbouwer en weldoener Sarphati. Op loopafstand zijn vele restaurants en winkels te vinden.

Indeling :
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de voordeur op de eerste verdieping. U komt binnen in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en onder het keukenblok treft u tevens de aansluiting voor de wasmachine.
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. Aan de straatzijde is een derde kamer is eventueel als slaapkamer te gebruiken is.
De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Door de gehele woning ligt een nette laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Ligging:
Direct om de hoek van het Sarphatipark is dit een prachtig licht appartement midden in de populaire ‘Pijp’. Voor jong en oud zijn er in de omgeving vele horeca gelegenheden en winkels te vinden. De Albert Cuyp markt en de Amstel liggen op loopafstand van het appartement.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode twaalf maanden;
- Waarborgsom twee maanden huur;
- Eigen aansluitingen voor gas/ water/ elektra
Huurprijs: € 1.750,- per maand

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1885
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
51m²
Volume
143m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Eerste Van der Helststraat 80", "zipCode": "1072 NZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3546236, "lng": 4.893368 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?