Elandsgracht 130 3 - Amsterdam

Price   € 1.800 p.m. ex.  

Rented

Description

Elandsgracht 130-3

Gelegen aan de Elandsgracht bieden wij dit ruime driekamer-appartement te huur aan. De woning is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar middels het OV. Op de Elandsgracht zitten vele verscheidene winkels om uw boodschappen te kunnen doen. Ideaal voor twee delers!

Indeling:
U bereikt het appartement gelegen op de derde verdieping middels het gemeenschappelijke trappenhuis. Eenmaal in de woning staat u in de zeer ruime woonkamer. De woonkamer reikt van voor- tot achterzijde van de woning. Door de hoogte en de drie raampartijen is het een heerlijke lichte ruimte.

Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Tevens is er de mogelijkheid om krukken aan het eiland te plaatsen waardoor het een ideale woonkeuken wordt.

Via de interne trap bereikt u de vierde verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers aan de voor en achterzijde. Hiertussen ligt de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en een bidet.

Bijzonderheden:
- Zeer centraal gelegen;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs €1.800,- excl. per maand.

Details

Price
€ 1.800 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
120m²
Volume
260m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Elandsgracht 130", "zipCode": "1016 VB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3692131, "lng": 4.878806 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?