Fazantenweg 93 HS - Amsterdam

Price   € 399.000 k.k.  

Description

Unieke driekamer-benedenwoning met riante (145m2) zonnige voor- en achtertuin in Amsterdam Noord. Deze verzorgde en lichte woning met prettige sfeer biedt door de breedte van de tuin van ruim 12 meter wellicht diverse mogelijkheden tot uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Met de Noord/Zuidlijn om de hoek sta je binnen 5 minuten op het Centraal Station. Volop parkeermogelijkheden, op loopafstand van winkels, scholen en uitvalswegen.

Ligging:
Deze woning is bijzonder gunstig gelegen in stadsdeel Noord in de wijk IJplein/Vogelbuurt.
De Noord/Zuid-metrohalte “Noorderpark” is op 2 minuten loopafstand, nabij de IJtunnel en de A-10.
Ook de pont is op loopafstand te bereiken, waardoor de verbinding met de binnenstad erg kort is.

Amsterdam Noord is het meest besproken stadsdeel van dit moment doordat het volop in ontwikkeling is. Horecagelegenheden zoals de Hangar, Goudfazant, en Smaaqt zitten allemaal in de buurt. Voor ontspanning zijn er twee parken; het Noorderpark en het Vliegerbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Naast winkelcentrum “Mosveld” is er ook de Jumbo Foodmarkt op loopafstand.
Kortom: een gezellig deel van Amsterdam waar je alles op loopstand hebt en waar je nog kunt genieten van de rust en zelf de drukte op kunt zoeken.

Indeling:
We betreden de woning via de zonnige (zuidwesten) privé voortuin van het appartement. Na de entree is er een vestibule met aansluitend de hal. Deze hal vormt de spil in het appartement en verbindt de vertrekken met elkaar. Diverse inbouwkasten zijn in de hal gesitueerd en bieden veel opbergmogelijkheden waaronder één met aansluiting voor de wasmachine. De lichte sfeervolle woonkamer (plafondhoogte 2.82m) met houten vloer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft middels openslaande deuren toegang tot de riante achtertuin van circa 107 m². Deze tuin is op het noordoosten gelegen en heeft door de goede afmeting een groot deel van de dag de zon. Tevens is er een schuur en achterom aanwezig. Naast de woonkamer bevindt zich een eetkeuken waar je gezellig kunt tafelen. Deze is voorzien van een losse koelkast, vriezer alsmede een oven met vier pits gasfornuis. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De ruime master bedroom (15m2) is toegankelijk vanuit de woonkamer. Er is voldoende ruimte voor een riante kledingkast. Vanuit de hal is er een tweede slaap-/ werkkamer te bereiken die aan de zijkant van het appartement gesitueerd is. Door de ramen aan de zijgevel is dit ook een lichte kamer. De badkamer is in het midden van het appartement gerealiseerd en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Eigendom:
Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Fazantenweg 71-95 die professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 122,44. Daarnaast is het gelegen op erfpachtgrond waarbij de canon is afgekocht tot 31 december 2056. Dit jaar kan er door een gunstige regeling de erfpacht zeer voordeling volledig afgekocht worden. Deze aanvraag is voor het gemak al ingediend. Graag lichten wij een en ander nader aan u toe.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 72 m²;
- Zonnige en goed onderhouden voor- en achtertuin met in totaal meer dan 145 m²!;
- Door de breedte van de tuin van ruim 12 meter wellicht diverse mogelijkheden tot uitbouwen aan de achterzijde van de woning;
- Bijzonder gunstig gelegen nabij uitvalswegen, scholen en horeca;
- Volop parkeermogelijkheden;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 31 december 2056 met voordelige mogelijkheid tot volledige afkoping van de erfpacht;
- Vereniging Van Eigenaars Fazantenweg 71-95, administratie bij Pro VvE Beheer;
- Maandelijkse servicekosten € 122,44;

Details

Price
€ 399.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1926
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
203m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northeast, 109m², 1227×887cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Fazantenweg 93", "zipCode": "1021 HM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3874106, "lng": 4.9220982 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?