Ferdinand Bolstraat 40 2 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented under reservation

Description

Ferdinand Bolstraat 40-2

Net gerenoveerd twee slaapkamer-appartement op één van de beste locaties in de Pijp. Meerdere horeca gelegenheden zijn te vinden op loopafstand en er zijn vele voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen in de directe omgeving.

Indeling:
Men bereikt het appartement gelegen op de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de Ferdinand Bolstraat. Er is een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur geplaatst. De woonkamer biedt voldoende ruimte om een zit- en eethoek te creëren.

De badkamer is voorzien van luxe beige tegels, inloopdouche, wastafelmeubel en handdoek radiator.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers.

Ligging:
Het is een perfecte uitvalsbasis waarvandaan u gemakkelijk op meerdere OV verbindingen kunt stappen. Zo kunt u gemakkelijk op de Noord-Zuidlijn stappen, die u binnen enkele minuten naar Centraal Station of de Zuidas brengt.
Verder is de welbekende Albert Cuypmarkt op loop afstand te vinden.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €1.500,- excl. G/W/L;
- Net gerenoveerd 3-kamer appartement;
- Twee maanden waarborgsom;
- De steiger voor het pand zal medio september weg zijn.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented under reservation
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1875
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
121m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Ferdinand Bolstraat 40", "zipCode": "1072 LL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3560933, "lng": 4.890414 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?