Frans van Mierisstraat 121 B - Amsterdam

Price   € 899.000 k.k.  

Sold

Description

In het museumkwartier is het goed wonen! Dit appartement is gelegen in een rustige straat tussen de Jacob Obrechtstraat en de Van Baerlestraat. In de directe omgeving vindt u uitstekende winkels, restaurants, het Concertgebouw, Museumplein met de diverse musea, openbaar vervoer en een parkeergarage. Het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat zijn slechts enkele minuten lopen. Dit is wonen op stand in een prettige woonomgeving!

Indeling:
Luxe entree met lift en een ruime hal. De riante U-vormige woonkamer biedt middels grote aluminium schuifpuien prachtig en vrij uitzicht over de binnentuinen van de Frans van Mierisstraat. Het woonkamergedeelte aan de zijde van de Hondecoeterstraat is afsluitbaar met een schuifdeur die geheel van onder tot boven loopt. Hierdoor kunt u eventueel bij komst van gasten een afsluitbare slaapkamer creëren. Door de diverse raampartijen is het een heerlijk lichte woning.

De keuken is te bereiken via de woonkamer en is eenvoudig. Dit geldt eveneens voor de badkamer, die is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Er is daarnaast nog een separaat toilet in de gang.

Het appartement beschikt daarnaast over een ruime slaapkamer met inbouwkast met zicht op de Hondecoeterstraat.

Het balkon is circa 2 meter diep en 6,5 meter breed, waardoor men er heerlijk buiten kan vertoeven op mooie zomeravonden.

Daarnaast is er in de gang een berging met de wasmachine aansluiting en de CV-ketel.

Op de begane grond is nog een externe berging van 8 m2.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Ruim balkon;
- Lift;
- Woonoppervlakte: 110 m2

Details

Price
€ 899.000 k.k.
Service charges
€ 138
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1911
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
110m²
Volume
306m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing, Attached window
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Video

Location

[ { "address": "Frans van Mierisstraat 121", "zipCode": "1071 RR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3535321, "lng": 4.8784393 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?