Frederik Hendrikstraat 108 1 - Amsterdam

Price   € 950 p.m. ex.  

Rented

Description

Klussers opgelet! Ruim driekamer appartement (64 m2) met balkon gelegen nabij het Hugo de Grootplein!

De Frederik Hendrikstraat maakt onderdeel uit van de Frederik Hendrikbuurt, een buurt dat vrijwel direct aan de prachtige binnenstad van onze hoofdstad grenst. Gelegen nabij het Van Oldenbarneveldtplein, Frederik Hendrikplantsoen alsmede het Hugo de Grootplein. Maar ook het bruisende Westergasterrein is op slechts vijf minuten fietsen. In de directe omgeving liggen diverse cafés en restaurants, maar in enkele minuten bereikt u ook te voet de Jordaan waar alles te vinden is om u niet te vervelen. Zoals het nieuwe sportcentrum Het Marnix met niet alleen zwemmen, maar ook sporten en fitnessen ligt op enkele minuten lopen.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de eerste etage. Aan de voorzijde vindt u de woonkamer met uitzicht over de Frederik Hendrikstraat. Hiernaast gelegen vindt u een kleine zijkamer welke uitstekend dienst kan doen als studeerkamer.

Aan de achterzijde van de woning is de slaapkamer gelegen, middels de openslaande deuren kunt u het balkon bereiken. In de slaapkamer heeft u nog een wastafel.

De keuken is tevens aan de achterzijde te vinden en is eenvoudig van opzet. Op dit moment staat er een gasoven als kookvoorziening. Ook via de keuken kunt u het balkon bereiken.

De badkamer welke voorzien is van douche en wc kunt u bereiken via de gang.

In de woning is geen Centrale Verwarming. In de woning aan de achterzijde is op dit moment één gaskachel aanwezig, deze dient de huurder zelf te laten nakijken. Voor de verwarming aan de voorzijde dient de huurder zelf nog een gaskachel aan te schaffen.

Bijzonderheden:
- Ruime woning in eenvoudige staat;
- Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar;
- Kale huurprijs €950,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 950 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
64m²
Volume
195m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Frederik Hendrikstraat 108", "zipCode": "1052 JA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3756046, "lng": 4.8731175 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie