Gentiaanplein 29 HS - Amsterdam

Price   € 1.150 p.m. ex.  

Rented

Description

Gentiaanplein 29 HS

In de Gentiaanbuurt bieden wij dit driekamer appartement met tuin aan!

Gelegen aan het Gentiaanplein een ruim appartement met twee slaapkamers. In de directe omgeving zijn er meerdere voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen. Zo zijn er aan het Mosveld een Albert Heijn, een Kruidvat en een DEEN supermarkt te vinden.

U kunt het stadscentrum tegenwoordig zeer gemakkelijk bereiken met de Noord-Zuidlijn die stopt op 8 minuten loopafstand. Verder kunt u zich uiteraard met het pondje en de stadsbussen verplaatsen.

Indeling:
Middels eigen voordeur betreedt u het appartement. Bij binnenkomst staat u in de keuken. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand.

Aan de achterzijde vindt u twee ruime slaapkamers die beide toegang tot de achtertuin verschaffen. In één van de slaapkamers zit een wastafel.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning en is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Op de foto is een zeer ruime achtertuin te zien, echter de helft behoort tot het gehuurde.
Op de foto's zijn meubels te zien, maar de woning zal leeg worden opgeleverd.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €1150,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.150 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1925
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
156m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
4×4cm

Location

[ { "address": "Gentiaanplein 29", "zipCode": "1031 AS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.390635, "lng": 4.912496 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?