Gerard Douplein 8 -1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Gerard Douplein 8-1

Uitstekend gelegen en in nette staat van onderhoud, tweekamerappartement met een oppervlakte van 54 m2.

De Pijp, waar het appartement is gelegen, is een van de gezelligste buurten van Amsterdam. Buiten de grootste markt, de Albert Cuyp, treft u direct voor de deur diverse restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Deze woning is bijzonder centraal gesitueerd, op enkele minuten lopen ligt de gezellige Utrechtsestraat met zijn bijzonder gevarieerd winkelaanbod.

De bereikbaarheid is uitstekend. De ringweg A10 is op enkele autominuten afstand. In de nabijheid treft u diverse openbaar vervoer voorzieningen. De nodige bus- en tramverbindingen brengen u naar alle plekken in de stad.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u gelijk in de woonkamer. Het is een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Doorlopend in de hal treft u aan de achterzijde de ruime slaapkamer met daarnaast de badkamer. Deze nette badkamer is voorzien van douche, wc en wastafel.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Servicekosten €19,50 per maand;
- Huurprijs €1.500,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1890
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
54m²
Volume
146m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view

Location

[ { "address": "Gerard Douplein 8", "zipCode": "1072 VE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3558447, "lng": 4.8925292 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?