Geulstraat 20 2 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

Geulstraat 20-2

In een mooie rustige straat in de Rivierenbuurt bieden wij dit ruime appartement van 80m2 aan. De woning beschikt over één slaapkamer en heeft een balkon aan de achterzijde.

Indeling

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal. Wanneer u doorloopt bereikt u de riante woonkamer die strekt van de voor tot achterzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer, welke toegang biedt tot het balkon. Eventueel is het mogelijk om de voorkamer van de woonkamer te gebruiken als tweede ruime slaapkamer. Deze ruimte kunt u dan afsluiten middels de twee openslaande deuren in de woonkamer.

De keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van vaatwasser en gascomfort. Daarnaast bevindt zich de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Tevens zit hier de wasmachine aansluiting.

Verder is er nog een separaat toilet in de woning.

Locatie:

Het appartement ligt zeer gunstig gelegen tussen de Scheldestraat en de Maasstraat met diverse horeca- en winkelgelegenheden. Binnen handbereik is ook het Beatrixpark gelegen en iets verderop het Amstelpark.

Bereikbaarheid en parkeren:

Op loopafstand treft u het verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer waaronder Station RAI. Er is een goede verbinding met de Ringweg (A-10, A-1 en A-9). Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur voor actuele wachttijden parkeervergunning gelieve de website van de gemeente hiervoor te raadplegen.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.750,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
81m²
Volume
226m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Geulstraat 20", "zipCode": "1078 LA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3448341, "lng": 4.8917731 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?