Geulstraat 24 2 - Amsterdam

Price   € 1.850 p.m. ex.  

Rented under reservation

Description

In een mooie rustige straat in de Rivierenbuurt bieden wij dit recent gerenoveerde, ruime appartement van 80m2 aan. De woning beschikt over twee slaapkamers en heeft een balkon aan de achterzijde.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal. Wanneer u doorloopt bereikt u de riante woonkamer die strekt van de voor tot achterzijde van het appartement. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van inbouwapparatuur. Hier kunt u tevens een eettafel plaatsen. Middels de openslaande deuren bereikt u het balkon. Aan de voorzijde van de woonkamer kunt u fijne zithoek creëren.

Er zijn twee ruime slaapkamers in de woning. Eén gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. In beide past een gemakkelijk een twee persoonsbed en een kledingkast.

De badkamer is in het midden gesitueerd en is voorzien van inloopdouche en wastafel. Verder is er nog een separaat toilet aanwezig in de woning.

Locatie:
Het appartement ligt zeer gunstig gelegen tussen de Scheldestraat en de Maasstraat met diverse horeca- en winkelgelegenheden. Binnen handbereik is ook het Beatrixpark gelegen en iets verderop het Amstelpark.

Bereikbaarheid en parkeren:

Op loopafstand treft u het verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer waaronder Station RAI. Er is een goede verbinding met de Ringweg (A-10, A-1 en A-9). Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur voor actuele wachttijden parkeervergunning gelieve de website van de gemeente hiervoor te raadplegen.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.850,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.850 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented under reservation
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
224m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Wall insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Geulstraat 24", "zipCode": "1078 LA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3447081, "lng": 4.8920538 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?