Govert Flinckstraat 215 - Amsterdam

Price   € 1.100.000 k.k.  

Sold

Description

Govert Flinckstraat 215

Uniek familiehuis met een woonoppervlakte van 200 m² verdeeld over vier bouwlagen op een gunstige locatie in de Oude Pijp. Het gehele pand wordt leeg en vrij van huur opgeleverd.

Het betreft een keurig onderhouden pand hetgeen in de BAG registratie staat geregistreerd als een geheel woonhuis. In het thans vigerende bestemmingsplan “De Pijp 2018” heeft het de enkelbestemming: wonen en daarnaast de dubbelbestemming: waarde – archeologie 3.

INDELING:
Begane grond: Entree aan de straatzijde gevolgd door de centrale hal met onder de trap de opstelplaats voor de wasmachine en cv. De begane grond is thans in gebruik als yogastudio en heeft aan de achterzijde een klein keukenblok. Middels openslaande deuren is er toegang tot de op het noordwesten gelegen tuin. In het midden van de verdieping – toegankelijk vanuit de hal – is een badkamer gesitueerd die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping: ruime en lichte woonkeuken (2008) aan de achterzijde van de verdieping. Deze keuken is in hoekopstelling geplaatst en is naast een oven en gaskookplaat van een koelkast voorzien. De eetkamer biedt voldoende ruimte aan een eettafel en een zit. Aan de straatzijde van de verdieping is de mogelijkheid voor een zitkamer. Op dit moment in gebruik als werkplek en logeerkamer. Ook op deze verdieping bevindt zich in het midden van de verdieping een badkamer die voorzien is van een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: deze verdieping is thans verhuurd doch zal vrij van huur worden opgeleverd. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er een aparte woonunit gerealiseerd elk met een eigen keukenblok. Tussen beide appartementen in is er een gemeenschappelijke badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

Kapverdieping: Ook deze verdieping is voorzien van eigen voorzieningen. Na een kleine overloop met opslagmogelijkheid alsmede de toegang tot de badkamer is er de entree naar het woongedeelte. Binnenkomst in de eet-/ werkkamer met wenteltrap naar het bovengelegen terras. Aan de achterzijde van de verdieping bevindt zich het woon-/ slaapgedeelte en in het midden van de verdieping is de keuken met geiser gesitueerd.

OMGEVING:
Dit unieke familiehuis is gelegen op een prachtige locatie op het meest rustige deel van de Govert Flinckstraat. Het is op loopafstand van veel diverse horecagelegenheden, winkels en de Albert Cuypmarkt ligt letterlijk om de hoek. Ook vindt u op loopafstand het gezellige Sarphatipark. De locatie is erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer waaronder tevens de Noord-/ Zuidlijn.

Algemeen:
- Totale woonoppervlakte bedraagt 200 m2
- Gelegen op eigen grond!
- Gunstige locatie in De Pijp.
- Bestemming: Wonen.
- Diverse mogelijkheden

Vraagprijs: € 1.100.000,- K.K.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 1.100.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1886
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
200m²
Plot surface
80m²
Volume
546m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
4
Floors
4

Energy

Energy label
E
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northwest, 19m², 476×394cm

Location

[ { "address": "Govert Flinckstraat 215", "zipCode": "1073 BV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.355782, "lng": 4.8961733 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?