Govert Flinckstraat 217 -1 - Amsterdam

Price   € 349.000 k.k.  

Sold

Description

Govert Flinckstraat 217-1

Licht drie kamer appartement met een woonoppervlakte van 48 m2, met twee slaapkamers en balkon op een toplocatie in de Oude Pijp.

INDELING:
Middels een keurig gestoffeerd gemeenschappelijk trappenhuis entree op de eerste verdieping. Binnenkomst in een centrale hal met separaat toilet en kast met de aansluiting voor de wasmachine en tevens opstelplaats van de cv en mechanische ventilatie. Aan de straatzijde is de lichte L-vormige woonkamer gesitueerd met open moderne keuken. Dit keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vierpits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combimagnetron.

Aan de achterzijde van de verdieping bevindt zich een hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon. Daarnaast is een tweede slaapkamer gelegen. In het midden van het appartement is de moderne badkamer gesitueerd die voorzien is van licht tegelwerk, een douche, wastafel en handdoekradiator.

Door het gehele appartement ligt een nette brede laminaat vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV combiketel.

DE VVE:
De overzichtelijke VVE genaamd “Govert Flinckstraat 217” van vier leden wordt geadministreerd Edeler Vastgoed beheer. Er wordt vergaderd en gespaard. Er is een meerjaren onderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage is € 75,-. Het is gelegen op eigen grond!

OMGEVING:
Dit appartement is gelegen op een prachtige locatie op het meest rustige deel van de Govert Flinckstraat. Het is op loopafstand van veel diverse horecagelegenheden, winkels en de Albert Cuypmarkt ligt letterlijk om de hoek. Ook vindt u op loopafstand het gezellige Sarphatipark. De locatie is erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer waaronder tevens de Noord-/ Zuidlijn.

Algemeen:
- Woonoppervlakte bedraagt 48 m2
- Gelegen op eigen grond!
- Gunstige locatie in De Pijp.
- Balkon direct aan de hoofdslaapkamer
- Servicekosten € 75,- per maand

Vraagprijs: € 349.000,- K.K.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 349.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1886
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
150m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Govert Flinckstraat 217", "zipCode": "1073 BW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3558181, "lng": 4.8963094 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?