Haarlemmer Houttuinen 365 -367 - Amsterdam

Price   € 699.000 k.k.  

Sold

Description

Haarlemmer Houttuinen 365-367, 1013 GM Amsterdam

Ruime en lichte bedrijfsruimte in het centrum van de stad met onherroepelijke omgevingsvergunning voor omzetting naar wonen met kantoor aan huis!

De ruimte, met een BVO van 158 m2, is laatstelijk in gebruik geweest als bedrijfsruimte en behelst de begane grond van de nummers 365 en 367 tezamen. Met een eigen opgang vanaf de straat, zijn er diverse mogelijkheden om een woonruimte te realiseren met een GBO van 76 m2 en tevens een nagenoeg even zo grote ruimte als kantoor aan huis.

Uitstekend gesitueerd in het centrum van de stad met om de hoek de Haarlemmerdijk en de Haarlemmerstraat met een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Met het centraal station op 10 minuten loopafstand heeft u een waanzinnige keus aan openbaar vervoer om u alle uithoeken van de stad en het land te brengen.

De huidige indeling is als volgt;

Entree aan de straatzijde. Toegang tot de grote open ruimte die aan de achterzijde is af te sluiten. Aan de straatzijde is een keukenblok geplaatst met diverse inbouwapparatuur. In het midden van de ruimte is achter een ingenieuze kastruimte een ruime berging gerealiseerd en tevens een badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

Visualisatie na omzetting
Na omzetting naar woonruimte met kantoor aan huis is de rechterzijde (nummer 367) ingericht als kantoor aan huis en is de linkerzijde (nummer 365) ingericht als woonruimte met een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en de mogelijkheid voor twee slaapkamers.

De ruimte maakt onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaars, professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 181,22. Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1966 zijn van toepassing met een vijfjaarlijkse canonindexering. De huidige jaarcanon bedraagt € 2.738,44. Het huidige tijdvak eindigt op 15 december 2029.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Tevens hebben wij de plattegronden die horen bij de omgevingsvergunning ter inzage. Neem derhalve gerust contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 699.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1982
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
150m²
Volume
565m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
B
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2003, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Haarlemmer Houttuinen 365", "zipCode": "1013 GM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3827073, "lng": 4.8883839 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?