Haarlemmermeerstraat 155 H - Amsterdam

Price   € 749.000 k.k.  

Sold

Description

Fantastisch geheel gerenoveerd en luxe verbouwd dubbel benedenhuis met fraaie tuin en bijzondere ruime woonkamer aan de achterzijde over de volle breedte.

De woning is gelegen in een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden: het Vondelpark, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool, voetbalclub en hockeyclubs. De basisscholen “de Notenkraker” (openbaar) en “Nautilus” ( protestant-christelijk) liggen aan de Theophile de Bockstraat.

Indeling;
Achter de entree toegangsdeur ligt een ruime hal, met toegang naar het toilet. Middels fraai, zwart stalen kozijn met veel glas bereikt u de ruime woonkeuken voorzien van een L-vormige keuken met alle inbouwapparatuur. Aan de achterzijde over de volle breedte ligt een schitterende woonkamer met fraai uitzicht over de zojuist aangelegde tuin. Met mooi weer kunt u de harmonicadeuren openschuiven zodat in de woonkamer het buiten heerlijk naar binnen wordt getrokken, en anders om.

De slaapverdieping in het souterrain heeft drie goede slaapkamers met daglicht, een ruime, luxe badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een kastenwand voor alle kleding. De badkamer heeft een hoogglans wit bad, een regendouche, een toilet alsmede een wastafel. Het gehele souterrain is voorzien van licht grijze Keramische tegels.

Tuin:
De achtertuin is 91 m2 groot en betegeld met zwarte grootte stenen waardoor het mooi samen gaat met het woonhuis. De tuin is voldoende groot om een schuur te plaatsen.

Bijzonderheden:
- Woning gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte: 131 m2, (NEN meetrapport aanwezig);
- Bijdrage VvE € 50,- per maand;
- Cv-installatie Atag, bouwjaar 2017;
- Oplevering: kan snel.

Midden in Amsterdam Zuid, nabij het Hoofddorpplein op loopafstand van het Vondelpark. In een rustige en prettige straat van deze bruisende stad.

Details

Price
€ 749.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
131m²
Volume
312m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Sliding door

Energy

Energy label
F
Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
ATAG (2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center, In residental area, Sheltered location
Garden
Backyard
Backyard
East, 91m², 700×1300cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Haarlemmermeerstraat 155", "zipCode": "1058 JZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3522533, "lng": 4.8505789 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?