Haarlemmerstraat 58 1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Haarlemmerstraat 58-1

In hartje Amsterdam bieden wij dit twee kamer appartement aan. In de directe omgeving zijn vele horecagelegenheden en winkels te vinden. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis komt u in de woning op de eerste verdieping. U staat bij binnenkomst gelijk in de woonkamer en suite, waarbij aan de voorzijde het zitgedeelte gesitueerd is en aan de achterzijde het slaapgedeelte.

Het appartement heeft twee slaapkamers. Eén in het achtergedeelte van de en suite en de tweede slaapkamer is bereikbaar middels dit achtergedeelte. Om slaapkamer twee te bereiken moet men door het slaapgedeelte van de en suite.

De badkamer en separaat toilet zijn tevens gelegen in dit gedeelte van de woning. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel. In de badkamer staat een wasmachine en droger.

De halfdichte keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van vaatwasser, koelkast en gascomfort.

Ligging:
Het appartement ligt midden in het centrum van Amsterdam. Op nog geen 10 minuten lopen vindt u het Centraal Station. Verder bent u binnen 5 minuten in de Jordaan waar zeer veel boetiekwinkels, cafés en restaurants zijn te vinden.

Bijzonderheden:
- minimale huurperiode 12 maanden;
- twee maanden waarborgsom;
- gemeubileerd;
- huurprijs €1500,00 excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
162m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center

Location

[ { "address": "Haarlemmerstraat 58", "zipCode": "1013 ES", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3801921, "lng": 4.8924032 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?