Haarlemmerstraat 58 3 - Amsterdam

Price   € 2.100 p.m. ex.  

Rented

Description

Haarlemmerstraat 58-3

In hartje Amsterdam bieden wij dit vierkamer-appartement aan. In de directe omgeving zijn vele horecagelegenheden en winkels te vinden. Het appartement is net recent gerenoveerd.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u op de tweede etage de voordeur van het appartement. Vanuit hier loopt u via uw eigen trap naar de derde etage. U staat gelijk in de woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand. Door drie raampartijen op rij is het een heerlijk lichte woonkamer. Door het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer.

Aan de achterzijde van deze etage is een riante slaapkamer gelegen. Vanuit deze slaapkamer kunt u het dakterras bereiken.

De badkamer, voorzien van douche en wastafel en het separate toilet zijn tevens op de derde verdieping gevestigd.

Middels interne trap staat u op de vierde etage, de kapverdieping. Hier zijn aan de voor- en achterzijde nog twee ruime slaapkamers. In de gang op deze verdieping is nog een bergingskast.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €2.100 excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Ingangsdatum in overleg.

Details

Price
€ 2.100 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
94m²
Volume
253m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center

Location

[ { "address": "Haarlemmerstraat 58", "zipCode": "1013 ES", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3802334, "lng": 4.892435 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?