Hacquartstraat 7 - Amsterdam

Price   € 1.875.000 k.k.  

Sold

Description

Betreft een heel pand bestaande uit 3 woningen met een totale woonoppervlakte van ca. 280 m2. Het dubbele benedenhuis (ca. 142 m2) met zonnige tuin en kelder (ca. 21 m2) zal leeg worden opgeleverd. De woningen op de tweede en derde verdieping worden in verhuurde staat opgeleverd (beiden ca. 69 m2).

De Hacquartstraat ligt tussen De Lairessestraat en de Reijnier Vinkeleskade, vlakbij het Museumplein, het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Vondelpark. Het woonhuis is uitstekend te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Winkelen kan vlakbij in de chique Cornelis Schuytstraat of P.C. Hooftstraat waar verschillende winkels met topdesign zich bevinden. Een toplocatie in de heerlijke Concertgebouwbuurt!

Hacquartstraat 7 hs:
De straat is heerlijk ruim van opzet. De woning heeft een kleine voortuin ( bv voor uw fietsen) en een riante achtertuin gelegen op het Zuiden. Middels de vestibule staat u de hal. Deze biedt toegang tot het separaat toilet, de garderobe, dichte keuken en de woonkamer. Ook is de kelder te bereiken via een deur in deze hal. De ruime en suite woonkamer is voorzien van inbouwkasten aan beide kanten. Aan de voorzijde is de eetkamer gelegen en aan de achterzijde de zitkamer die middels openslaande deuren toegang geeft tot de zonnige ( nog aan te leggen) achtertuin. Vanuit de eenvoudige keuken heeft u eveneens toegang tot de achtertuin.

De kelder heeft een goede sta hoogte. Er is een stookruimte met de cv, wasruimte en voldoende opslagruimte.

De eerste verdieping is eveneens via de trap in de centrale hal te bereiken. Hier zijn vier slaapkamers gesitueerd waarvan twee met een balkon. Aan de voorzijde treft u een riante slaapkamer, vanuit hier kunt u de ( eenvoudige)badkamer betreden welke is gelegen in het midden van deze verdieping. Tevens is er nog een kleine slaapkamer gelegen aan de voorzijde, welke toegang biedt tot het balkon. Aan de achterzijde is eveneens een riante slaapkamer gelegen welke eveneens toegang biedt tot de badkamer. Vanuit deze masterbedroom kunt u ook het balkon betreden. Ook is er hier een kleinere zijkamer gelegen, welke uitstekend geschikt is kinderkamer/studeerkamer. In totaal heeft deze verdieping twee badkamers. De badkamer die vanuit beide slaapkamers te bereiken is, is voorzien van riant bad, wastafel, toilet en douche. Via de overloop kan men de tweede eenvoudige badkamer betreden welke is voorzien van douche, wastafel en toilet.

De woning dient geheel gemoderniseerd te worden.

Hacquartstraat 7-II:
In verhuurde staat.
Woonoppervlakte ca. 69 m2.
Huuropbrengst € 1.301,40 per maand.

Hacquartstraat 7-III:
In verhuurde staat.
Woonoppervlakte ca. 69 m2.
Huuropbrengst € 434,83 per maand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte totaal ca. 280 m2
- Woonoppervlakte dubbel benedenhuis ca. 142 m2 alsmede een kelder van ca. 21 m2
- Woonoppervlakte verhuurde bovenwoningen ca. 69 m2 per stuk
- Gelegen op een toplocatie in de gewilde Concertgebouwbuurt
- De woning is gelegen op erfpachtgrond. De canon is € 2.371,00 per jaar (fiscaal aftrekbaar).
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1915 zijn van toepassing
- De woning dient gemoderniseerd te worden.

Verkoop onder voorbehoud goedkeuring Rechtbank. Vaste notaris Faasen notariaat.

vraagprijs € 1.875.000,- kk

Details

Price
€ 1.875.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1924
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair
Particulars
gedeeltelijk verhuurd

Surface and volume

Living surface
280m²
Plot surface
131m²
Other surface
21m²
Volume
816m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Cable tv, Smoke duct

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southeast, 37m², 618×600cm

Garage

Location

[ { "address": "Hacquartstraat 7", "zipCode": "1071 SE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3529206, "lng": 4.8747099 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?