Hartenstraat 14 2 - Amsterdam

Price   € 2.600 p.m. ex.  

Rented

Description

Hartenstraat 14-2

Midden in de 9 straatjes bieden wij dit net gerenoveerde vijf-kamer appartement te huur aan. Gelegen in één van de meest karakteristieke straten van Amsterdam, met een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping.

Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer gelegen. Het is een zeer lichte woonkamer met drie grote ramen aan de straatzijde.

De keuken is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van inbouwapparatuur.
Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers en badkamer gelegen op deze verdieping.

Via de interne trap komt u op de zolder. Aan de voor- en achterzijde zijn hier nog twee slaapkamers gesitueerd, met in het midden een badkamer voorzien van wc, wastafel en douche.

Ligging:
De locatie is uitstekend met het OV te bereiken. Op de Dam, gelegen op loopafstand, kunt u op meerdere lijnen stappen die u naar Centraal Station of verder de stad in kunnen brengen.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €2600,- excl. G/W/L;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 2.600 p.m. ex.
Service charges
€ 14
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
120m²
Volume
312m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Hartenstraat 14", "zipCode": "1016 CB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3724414, "lng": 4.8860963 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?