Hemonystraat 48 1 - Amsterdam

Price   € 1.900 p.m. ex.  

Rented

Description

Modern en licht driekamer appartement!

Bijzonder gunstig gelegen direct nabij het centrum en op het randje van de gezellige Pijp. Op loopafstand ligt de Amstel, maar ook de Albert Cuypmarkt, Albert Heijn en tal van andere winkels, en eveneens de fantastische vernieuwde Utrechtsestraat met verschillende hippe restaurants en leuke cafés. Parkeren kunt u middels het parkeervergunningensysteem. Voor de deur is voldoende plaats.

Ook op de Ringwegen ben je zo, alsmede op de uitvalswegen richting Utrecht en Amersfoort. Tram 1, 4, 7 en 19 stoppen op een paar loopminuten afstand waardoor het appartement ook op die manier goed te bereiken is.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste etage.
Het appartement is een jaar geleden gerenoveerd.

Bij binnenkomst vindt u aan de voorzijde van de woning de moderne open keuken met woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals koelkast, gascomfort, vaatwasser en combimagnetron.

Op de vloer ligt door het gehele appartement een nette lamelparket vloer.

In het midden van de woning bevindt zich de luxe badkamer. Deze is voorzien van toilet, bidet, lifbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Tevens zit er in de woning nog een separaat toilet.

Aan de achterzijde bevinden zich de ruime master bedroom en een kamer van een klein formaat. Deze kamer kan uitstekend dienst doen als studie/kinderkamer.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een toplocatie in de Amsterdamse Pijp;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €1.900,- per maand;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.900 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1882
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
63m²
Volume
163m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Hemonystraat 48", "zipCode": "1074 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3564148, "lng": 4.9027126 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?