Henri Polaklaan 13 1 - Amsterdam

Price   € 1.800 p.m. ex.  

Rented

Description

Henri Polaklaan 13-1

Aan één van de mooiste straten van Amsterdam bieden wij dit recent gerenoveerde driekamer-appartement aan. De straat is rijk aan bomen en is ruim opgezet. De Henri Polaklaan ligt in de populaire 'Plantagebuurt' en is rustig en kindvriendelijk.

In de buurt is voldoende te doen; zo is Artis op een steenworp afstand gelegen en voor de planten liefhebbers is Hortus Botanicus op loopafstand. In de omgeving zijn tal van horeca gelegenheden te vinden. Zo Kunt u voor een pizza terecht bij het populaire restaurant 'De Pizzabakkers' of voor een wat uitgebreider diner een bezoek brengen aan het prachtige restaurant 'De Plantage'.

Indeling:
Middels gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal, welke alle ruimtes met elkaar verbindt. Het is een heerlijk licht en recent gerenoveerd appartement. Door het hele appartement ligt een lichte eiken lamelparket vloer Aan de voorzijde vindt u de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur.

De badkamer is voorzien van wc, bidet, dubbele wastafel, inloopdouche en bad. Door de beige tegels en de wandlampen heeft de badkamer een rustige, maar luxe uitstraling. Het appartement heeft tevens een apart toilet.

De twee slaapkamers (waarvan één van een kleiner formaat) bevinden zich aan de achterzijde van het pand. Vanuit beide slaapkamers kunt u het ruime balkon bereiken. Hier kunt u 's zomers heerlijk vertoeven.


Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.800,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Gelegen in de prachtige plantage buurt;
- Zeer kindvriendelijke omgeving.

Details

Price
€ 1.800 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1934
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Henri Polaklaan 13", "zipCode": "1018 CP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3677481, "lng": 4.9116324 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?