Herengracht 311 - Amsterdam

Price   € 1.399 p.m. ex.  

Rented

Description

Herengracht 311, 1016 AV Amsterdam

Aan de prachtige Herengracht bieden wij dit tweekamerappartement te huur aan. Midden in de Amsterdamse 9 straatjes ligt dit karakteristieke pand. 'De 9 Straatjes' zijn de zijstraatjes van de grachten tussen het gebied van de Raadhuisstraat en de Leidsestraat.

Indeling:
De woning heeft een eigen opgang. Wanneer u middels de trap naar de eerste etage loopt, staat u gelijk in de woonkamer. Hier bevindt zich een open keuken met inbouwapparatuur, zoals een koelkast, combi-magnetron, gascomfort en een vaatwasser. Op deze verdieping is voldoende ruimte voor een fijne zithoek en eetgedeelte. In de woonkamer bevindt zich nog de originele schouw. Via de interne trap komt u op de tweede verdieping. Hier is de slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde. Er past hier gemakkelijk een tweepersoonsbed in. Er is bergingsruimte aan de zijkant van de muur doordat hier tegen de schuine wanden kasten zijn gemaakt.
Op deze etage bevindt zich tevens de badkamer. Het is een ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op deze etage is het separaat toilet tevens geplaatst.

Ligging:
De woning is gemakkelijk middels het openbaar vervoer te bereiken. Tram 1, 2 en 5 brengen u van Amsterdam Centraal naar de Nieuwezijds Voorburgwal en vanuit hier is het nog geen 5 minuten lopen naar het appartement.

Bijzonderheden:
- Huurprijs €1399,- excl. G/W/L
- Twee maanden waarborgsom
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Zeer centraal gelegen in Amsterdam

Details

Price
€ 1.399 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
96m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
G
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Herengracht 311", "zipCode": "1016 AV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3701285, "lng": 4.8872038 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?