Herengracht 184 4 - Amsterdam

Price   € 2.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Herengracht 184-IV

Prachtig gelegen appartement van ca. 130m2 op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree komt u binnen in het pand Herengracht 184. Hier kunt u kiezen om per lift of per trap het appartement op de vierde etage te bereiken. Bij binnenkomst in het appartement staat u direct in de hal. Aan uw linkerhand vindt u de badkamer met douche, ligbad, wasmachine, droger en twee wastafels. Wanneer u bij binnenkomst rechtdoor de hal in gaat komt u in de eerste slaapkamer van ca. 25m2. Via deze slaapkamer kunt u ook direct de badkamer bereiken. Vanuit de hal bereikt u tevens het separaat toilet. Wie rechtsaf de hal inslaat komt in de keuken / eetkamer terecht. De keuken is voorzien van vier pits gasfornuis, vaatwasser en magnetron. Vanuit de eetkamer bereikt u de woonkamer van ca. 40m2. Achter de woonkamer vindt u nog een tweede slaapkamer van ca. 20m2.

Ligging
Het appartement is gelegen op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat en ligt op enkele minuten loopafstand van de Dam, de Westermarkt en de Jordaan. In de directe nabijheid vindt u winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen, alsmede diverse horecagelegenheden. U vindt hier alles dat Amsterdam te bieden heeft.
Tevens is het appartement met OV goed bereikbaar. Vanaf het centraal station rijden trams 13 en 17 langs het appartement naar de Westermarkt.

Algemeen
- Lift aanwezig;
- Laminaat vloer;
- Ligbad, separate douche en separaat toilet;
- Twee ruime slaapkamers;
- Berging van ca. 7m2.

Huurprijs
€2.250,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 2.250 p.m. ex.
Service charges
€ 100
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
130m²
Other surface
7m²
Volume
400m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center, Near waterway

Garage

Location

[ { "address": "Herengracht 184", "zipCode": "1016 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3736116, "lng": 4.886865 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?