Herengracht 184 5 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

Herengracht 184-V

Prachtig gelegen appartement van ca. 80m2 op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat met ruim dakterras. Het appartement wordt gedeeltelijk gemeubileerd verhuurd.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree komt u binnen in het pand Herengracht 184. Hier kunt u kiezen om per lift of per trap het appartement op de vijfde verdieping te bereiken. De lift komt direct uit in het appartement op de vijfde verdieping. Indien u met de trap gaat bevindt de entree zich op de vierde verdieping. Middels eigen trap komt u op de vijfde verdieping. Hier komt u binnen in de hal welke toegang biedt tot een kleine slaapkamer, het separaat toilet en de woonkamer. De woonkamer is ca. 40m2 groot en beschikt over een L-vormige openkeuken met oven, elektrische kookplaat, vaatwasser en magnetron. Vanuit de woonkamer betreedt u aan de achterkant van het appartement via de openslaande deuren het ruime terras op het westen. Aan de voorkant vindt u de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer komt u in de badkamer met ligbad, separate douche, wasbak, wasmachine en droger. Eventueel kunnen er in overleg meubels worden weggehaald.

Ligging
Het appartement is gelegen op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat en ligt op enkele minuten loopafstand van de Dam, de Westermarkt en de Jordaan. In de directe nabijheid vindt u winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen, alsmede diverse horecagelegenheden. U vindt hier alles dat Amsterdam te bieden heeft.
Tevens is het appartement met OV goed bereikbaar. Vanaf het centraal station rijden trams 13 en 17 langs het appartement naar de Westermarkt.

Algemeen
- Gedeeltelijk gemeubileerd;
- Lift aanwezig;
- Laminaat vloer;
- Ligbad, separate douche en separaat toilet;
- Ruime slaapkamer;
- Dakterras aanwezig;

Huurprijs
€ 1750,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 55
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
200m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Garage

Location

[ { "address": "Herengracht 184", "zipCode": "1016 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3736116, "lng": 4.886865 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?