Herengracht 326 III - Amsterdam

Price   € 650.000 k.k.  

Description

Herengracht 326 III

Een karakteristiek appartement in een rijksmonument op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over de gracht. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m² verdeeld over de kapverdieping alsmede de vliering.

Gelegen middenin de “negen straatjes”, op uitstekende locatie in het Centrum. Diverse voorzieningen binnen handbereik waaronder een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Diverse tram- en busverbindingen stoppen op korte afstand. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een gedeelde opgang heeft u toegang tot het appartement reeds op de tweede verdieping. De interne trap leidt naar de lichte kapverdieping met de kapconstructie fraai in het zicht en die in de nok een hoogte heeft van circa 4.85 meter! Aan de grachtzijde is de woonkamer gesitueerd die een fraai zicht heeft over de gracht. De keuken in hoekopstellin is open in de woonkamer geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met kastenwand. Vanuit deze kamer is de badkamer toegankelijk die voorzien is van een ligbad, douche alsmede dubbele wastafel. In de hal tussen woonkamer en slaapkamer bevindt zich een separaat toilet alsmede kast met aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats voor de cv.

Vanuit de woonkamer is er middels een verschuifbare trap een vliering te bereiken alwaar een tweede slaapkamer gesitueerd is.

Door het appartement ligt een fraaie houten vloer. Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-. Daarnaast is het gelegen op eigen grond!

Kenmerken;
- Woonoppervlakte: 86 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- Rijksmonument;
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaars.
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-;
- Snelle oplevering mogelijk;

Details

Price
€ 650.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1899
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
86m²
Volume
212m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view

Location

[ { "address": "Herengracht 326", "zipCode": "1016 CE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3696401, "lng": 4.8863698 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?