Herentalsstraat 64 - Amsterdam

Price   € 437.500 k.k.  

Sold under reservation

Description

Zeer fraai gelegen 5 kamer woning in Amsterdam nabij het Belgiëplein en direct aan het Kasterleepark.
Deze zeer ruime eengezinswoning heeft prachtig vrij uitzicht en beschikt over een fraaie Siematic-keuken en heerlijke ruime badkamer.

Deze woning is gebouwd in 1992, heeft een woonoppervlak van 111m2 en bevindt zich op een perceel grond van 80m2. De woning heeft 4 ruime slaapkamers, een zonnige besloten tuin op het zuidwesten met schuur en biedt nog altijd voldoende gratis parkeergelegenheden voor de deur.

Ligging
De woning ligt in de groene en rustige omgeving van Nieuw-Sloten. Het winkelcentrum Nieuw-Sloten bevindt zich op 4 minuten loopafstand. Het winkelcentrum heeft: een Albert Heijn/Dirk, Kruidvat, Blokker, Keurslager, apotheek, Gall & Gall, schoenmaker, kapper, sportschool, boekwinkel, bakker, vishandel alsmede een Chinees sushi restaurant.

De woning is zeer goed te bereiken met auto en/of openbaar vervoer. De snelwegen A10/A9/A4 liggen op drie minuten rijden. Schiphol en Amsterdam-zuid zijn binnen 10/20 minuten te bereiken met auto of openbaar vervoer. De tramhalte is op drie minuten loopafstand. Tram 2 rijdt helemaal door naar het Amsterdam Centraal station. Deze trambaan is uitgeroepen tot één van de mooiste trambanen ter wereld!

De indeling van de woning is als volgt;
Entree met een ruime hal waar ook het toilet en garderobe gelegen zijn. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met aan de voorzijde van de woning een fraaie Siematic keuken. Aan de tuinzijde is de living gesitueerd met fraai uitzicht over de stadstuin. Middels een schuifpui bereikt u de zonnig tuin gelegen op het zuidwesten. Aan de achterzijde van de tuin staat een handige houten berging.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime en lichte slaapkamers gelegen met daartussen een fraaie badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet.

De tweede verdieping heeft eveneens twee mooie en lichte slaapkamers, die zich net zoals de eerste verdieping aan de voor en achterzijde van de woning bevinden. Op de hoek van het woonblok is een private fietsen berging gelegen. De woning is verder voorzien van voldoende vaste kasten en opbergmogelijkheden.

Erfpacht;
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, waarvan de canon is afgekocht tot 31 maart 2041. Thans geldende de erfpachtvoorwaarden van voortdurende erfpacht 1966. De aanvraag voor eeuwigdurende afkoop of de canon vastklikken te klikken op de gunstige voorwaarde is reeds gedaan.


Kenmerken:
- Woonoppervlakte 110 m2 (NEN gemeten);
- Externe bergruimte 7 m2
- Leuke rustige en groene buurt;
- Bouwjaar circa 1992;
- Winkelcentrum op loopafstand;
- Zonnige tuin met berging;
- Overal in huis handige opbergkasten/ruimtes;
- Zeer goede bereikbaarheid;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid
- Afgesloten fietsen berging;

Details

Price
€ 437.500 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold under reservation
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1992
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
110m²
Plot surface
80m²
Volume
290m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view, Sheltered location, Open location
Garden
Backyard
Backyard
Southwest, 30m², 400×750cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Location

[ { "address": "Herentalsstraat 64", "zipCode": "1066 NL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3488147, "lng": 4.8090804 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie