Hobbemakade 30 A - Amsterdam

Price   € 2.350.000 k.k.  

Description

“Now, boys, don’t get caught watching the paint dry”

Een van de vele fameuze uitspraken van de acteur Dennis Hopper, naamgever van dit prachtige begane grond appartement in het prestigieuze “The Glass House”. Een hoogwaardig en luxe appartementencomplex bestaande uit tien appartementen en een parkeerkelder.

Dit complex is ontworpen en uiteindelijk in 2012 gerealiseerd, met oog voor detail en kwaliteit. Het ontwerp voorziet in extra hoge plafonds en het gebruik van voornamelijk glas in de gevels aan de tuinzijde. De appartementen ademen licht, lucht en ruimte uit. De huidige eigenaren hebben intern het appartement afgebouwd met zeer veel smaak en oog voor detail en kenmerkt zich door stoere materialen als visgraat vloeren en met staal bekleedde binnen kozijnen. Veel details repeteren zich ook door het appartement heen. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 135 m² en een tuin van 41 m².

De indeling van het appartement is als volgt;

De royale entree met lift geeft toegang tot het appartement. Ruime hal met separaat toilet en garderobe. U treedt binnen in het epicentrum van het appartement; de woonkeuken, die middels openslaande deuren toegang geeft tot de ruime tuin van 41 m2. De luxe en goed geoutilleerde keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien. Van professionele vaatwasser tot meerdere koelkasten die het verblijf in deze ruimte tot een feest maakt. Tevens bevindt zich hier een ruime trapkast.
De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde en heeft daardoor een prachtig zicht over het water van de Boerenwetering. Deze ruimte heeft een plafondhoogte van ruim 3.90 meter en is voorzien van een gashaard. Vanuit deze ruimte heeft u een mooie doorkijk naar de keuken en tuin, maar ook naar de slaapverdieping.

Middels interne trap bereikt u de overloop van de slaapverdieping. Aan de tuinzijde bevindt zich de master bedroom met daarnaast gelegen een tweede ruime slaapkamer met eigen kastgedeelte. De derde kamer op deze verdieping is thans in gebruik als walk-in closet en heeft een aparte doorgang naar het centrale trappenhuis. In de hal is er een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en droger en tevens opstelplaats van de technische apparatuur.
De luxe badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en is voorzien van een vrijstaand ligbad, separate douche, toilet alsmede dubbele wastafel. Het raam, dat het nodige licht verschaft in de badkamer, is elektrisch aan te passen van doorschijnend naar matglas voor de nodige privacy.

In de kelder van het gebouw is een parkeergarage. In de prijs zit een extra ruime parkeerplaats inbegrepen. In de onderbouw nog een grote externe bergruimte welke bij het appartement hoort.

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaars. Daarnaast is het belast met erfpacht. De canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak, zijnde 31 december 2039.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2012
- Woonoppervlakte: 135 m²
- Berging: 20 m²
- Ruime tuin van 41 m²
- Extra diepe parkeerplaats in de garage
- Actieve vereniging van eigenaars
- Toplocatie in Zuid
- Hoogwaardig afgewerkt
- Voorbereiding B&O geluid door appartement aangelegd
- Woonkamer met gashaard en verdiepingshoogte van 3.93 m!
- Extra entree op de eerste verdieping
- Twee goede slaapkamers en een kleedkamer

Details

Price
€ 2.350.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Double downstairs house, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2012
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
135m²
Volume
387m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Alarm, Elevator

Energy

Isolation
Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
West, 41m², 640×644cm
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Video

Location

[ { "address": "Hobbemakade 30", "zipCode": "1071 XK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3568846, "lng": 4.8860173 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?