Hondecoeterstraat 8 I - Amsterdam

Price   € 1.195.000 k.k.  

Sold

Description

Fantastisch sfeervol gelijkvloers appartement met LIFT van 172 m2. Het appartement heeft een zeer onderscheidende indeling en maatvoering. De woning heeft smaakvolle detailleringen, fraaie stijlkenmerken, riante plattegrond met o.a. 4 slaapkamers, ruime woonkamer en eetkamer met openslaande deuren naar een zonnig terras, maar is vooral zeer licht door zijn vele ramen.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree met LIFT geeft toegang tot de woning op de eerste verdieping. Er is een ruime hal met garderobe, interne berging (bijkeuken) en toilet. De woonkamer is bijzonder licht en heeft charmante erkers met aansluitend aan de woonkamer twee zijkamers. Deze kamers zijn goed bruikbaar als studeerkamer, bibliotheek, logeerkamer of speelkamer.
Aan de voorzijde van het appartement zijn twee slaapkamers en een kastenkamer. De recent gemoderniseerde badkamer is voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel.
Aan de achterzijde is de luxe keuken met ruimte voor een ontbijttafel. De eetkamer heeft een sfeervolle schouw en openslaande deuren naar een zonnig terras.
In het souterrain is een eigen berging.

Omgeving:
Het huis is gelegen in Hondecoeterstraat en kijkt vrij de Wouwermanstraat in. Een centrale ligging ten opzichte van het Museumplein, de Pijp en de Beethovenstraat en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving vindt u uitstekende winkels, restaurants, het Concertgebouw, Museumplein met de diverse musea, openbaar vervoer en een parkeergarage. Het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat zijn slechts enkele minuten lopen. Dit is wonen op stand in een prettige woonomgeving!
Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Huidig tijdvak 01-05-1991 tot 30-04-2041. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. 1-jaarlijkse canonindexering. Te betalen canon bedraagt thans € 598,36 per jaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 172 m2 NEN ingemeten
- Zonnig terras van 8 m2
- Externe bergruimte 7 m2
- Ruim gemeenschappelijk dakterras
- Gemeentelijk monument
- Bouwjaar 1920
- Lift
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaren
- Video intercom installatie
- Beveiligingscamera’s bij de entree
- Berging in de onderbouw
- Fraaie badkamer met vloerverwarming

Details

Price
€ 1.195.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1920
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument, Protected town view, Elderly accessible

Surface and volume

Living surface
172m²
Volume
499m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Partial heated floor
Furnace
Nefit Topline HRC (2009, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Shed
Lock-up

Garage

Video

Location

[ { "address": "Hondecoeterstraat 8", "zipCode": "1071 LR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.354584, "lng": 4.878035 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?