Honthorststraat 48 III - Amsterdam

Price   € 450.000 k.k.  

Sold

Description

Honthorststraat 48 III te Amsterdam

In het Museumkwartier, schuin tegenover het water van de Boerenwetering gelegen, tussen het Rijksmuseum en het Duivelseiland, riant appartement van 75 m2 met balkon op het Zuiden!


De locatie is uniek te noemen, zo heeft u de geliefde Pijp aan de overkant van het water, het Quartier Latin van Amsterdam. Het Rijksmuseum en Museumplein liggen op een steenworp afstand, evenals de winkels en openbaar vervoersvoorzieningen. Parkeren kunt u in de achtergelegen Q-park parkeergarage of voor de deur middels een vergunning. Tevens wordt er druk gebouwd aan een ondergrondse parkeergarage onder de Boerenwetering. Het bouwblok waartoe ook dit huis behoort is zeer kenmerkend door haar fraaie gevels en gevelstenen. Het is werkelijk een voorrecht om hier te mogen wonen..


De indeling is als volgt:

Entree met hal, ruime L-vormige woonkamer (voorheen 2 kamers, er is dus de mogelijkheid een tweede slaapkamer te realiseren) met openslaande deuren naar een balkonnetje en prachtig weids uitzicht naar de Boerenwetering, een pleintje, de torens van het Rijksmuseum en het Museumplein. Deze ruimte is heel charmant met haar Frans eiken houten vloeren, glas in lood ramen, originele inbouwkasten en paneeldeuren.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met inbouwkasten, voorzien van een mooie houten schuifdeur naar een ruim balkon op het zuiden gelegen, mooi midden in het bouwblok met vrij zicht over de binnentuinen. De badkamer is in het midden van het appartement gelegen en voorzien van een bad- douche, design wastafel, handoekradiator en is bereikbaar vanuit de hal. Het toilet is separaat en voorzien van een fonteintje.

De moderne keuken met kookeiland is voorzien van diverse merk inbouwapparatuur waaronder oven, magnetron, vaatwasser, gascomfort, koelkast en vriezer, met toegang tot het balkon. De middagzon valt hier prachtig naar binnen!

Vanuit de hal is een berging bereikbaar met de aansluitingen voor de elektra en opstelplaats voor de wasmachine (tevens mogelijk in de badkamer).

Houtwerk achterzijde buiten geschilderd zomer 2016; muren binnen geschilderd voorjaar 2015.

Algemeen:
• Zeer goed ingedeeld appartement op toplocatie.
• Twee balkons.
• Sfeervol en kenmerkend pand.
• Woonoppervlak bedraagt 75m2 ( nen 2580 meetrapport aanwezig).
• cv ketel (nieuw sinds 2015), vloerisolatie.
• Actieve VVE.
• Gelegen op erfpacht, algemene bepalingen 2000, jaarlijkse canon €186,81, looptijd tot 31-01-2037.


Vraagprijs € 450.000,- K.K.

Details

Price
€ 450.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
75m²
Volume
205m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, French balkony, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Honthorststraat 48", "zipCode": "1071 DH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3576199, "lng": 4.8858298 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?